Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Na een kort gesprek werd ik doorverwezen en ik werd dezelfde dag nog gebeld. Hele vriendelijke dame aan de telefoon en werd de dag er na nog gebeld om te vragen of alles was gelukt. Echt super netjes
7 November 2024
Fleur
Zandvoort
Een stap en tijd als dit is niet makkelijk met veel onzekerheden. Het is dan ook erg prettig om met medeleven en duidelijkheid te woord te worden gestaan.
20 September 2024
Saskia
Hendrik-Ido-Ambacht
Dezelfde dag geholpen aan een arbeidsrecht advocaat. Deze nam ook direct contact op en begon dezelfde dag nog aan de zaak te werken. De uitkomst is nog niet bekend nu, maar ik heb alle vertrouwen in de advocaat en de doorverwijzing door het juridisch netwerk Nederland was helemaal top, snel geregeld!
16 September 2024
Amber
Assendelft
Gedoe service
13 September 2024
S
Oldenzaal
wilde graag geholpen worden,vriendelijk en duidelijk
9 August 2024
G.Abhelakh
Rotterdam
Mijn vraag was een advocaat in de regio Leiden, ik kreeg 1 advocatenkantoor in hartje Amsterdam. Er was geen andere mogelijkheid. Op mijn opmerking dat hartje Amsterdam voor mij niet bereikbaar is, werd overheen gepraat en kreeg ik alsnog de contactgegevens van deze enige Advocaten kantoor. Een totale mis match!
Beveelt niet aan
16 May 2024
S
Leiden
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de doorverwijzing. We hebben u in contact gebracht met een gespecialiseerd familierecht kantoor binnen ons netwerk om u verder te helpen. De kantoorkeuze is met u besproken en u heeft toestemming gegeven voor de doorverwijzing. We hebben er vanzelfsprekend alle begrip voor dat u uiteindelijk heeft gekozen voor een kantoor in de buurt en we hopen dat uw zaak in behandeling is genomen, zodat u goed kunt worden geholpen.
Vraag over arbeidsrecht gesteld Duidelijk antwoord en wat ze niet zeker wisten doorgestuurd naar een ander buro Die gaven mij heel duidelijk advies
25 April 2024
Will
Vianen
Snel en zeer aardig geholpen!!
17 April 2024
Marco
Poortugaal
Snelle reactie vakkundige mensen binnen paar dagen alles op gang gebracht
10 April 2024
Ineke
Culemborg
Heb goede ervaring goede service duidelijk gewoon top !
8 March 2024
Elhouari Azahum
Hooglanderveen
Snel en juist doorverwezen.
16 February 2024
Eduard
Zwolle
21 December 2023
hakan
rotterdam
Kon me verhaal kwijt en ze hebben me gekoppeld met een advocaat die goed bij mijn situatie past. Heel vriendelijk en behulpzaam.
23 November 2023
Ninoschka
Hoogvliet
Ze was zeer vriendelijk en nam ook de tijd. Fijne ervaring
2 November 2023
Bas Venderbos
Spijkenisse
Vriendelijk, zeer snel en goed
1 November 2023
Zaide
Amsterdam
Meneer luisterde gewoon naar me en sprak in normaal Nederlands! Heel fijn!
20 October 2023
Miranda Soeter
Zwijndrecht
Ik ben zeer goed te woord gestaan door de heer Spelt. Hij dacht mee en kon mij van duidelijke en begrijpbare adviezen voorzien. De verwijzing naar een gespecialiseerde advocaat ging soepel en zelfs hulp achteraf bij het niet krijgen van contact is heel snel opgepakt door de heer Spelt.
5 October 2023
Linda van Assema
Krommenie
Ik kreeg direct iemand aan de lijn. Ik ben gehoord en heb goede tips ontvangen hoe verder te handelen.
25 September 2023
Erwin
Ridderkerk
Ik belde, en binnen 10 minuten was ik met de juiste persoon in contact. Geef nog geen 5 sterren, want de jurist moet zijn werk nog gaan uitvoeren. ( gister contact gehad ).
15 September 2023
Johan
Almere
Ze hebben mij op een zeer nette correcte manier geholpen
15 September 2023
Kim
Sheerenberg
We hebben u zojuist gesproken. U gaf aan vandaag contact te hebben gehad met de door ons aanbevolen advocaat, maar inmiddels te hebben gekozen voor een ander advocatenkantoor. Fijn dat u goed wordt geholpen, we wensen u veel succes met uw zaak.
Ik ben in contact gebracht met voss advocaten en binnen 3 dagen was de zaak opgelost. Ik ben zeer tevreden.
14 September 2023
Sanne Nijenhuis
Emmeloord
Hele fijne ervaring
14 September 2023
Izaak
Zwijndrecht
Geen lange wachttijd.Telefoon direct beantwoord.Hierna snelle doorverwijzing naar beschikbare advokaat. Top
13 September 2023
Johan
Lelystad
Door het correcte communicatie van JNN, kreeg ik een geruststellende gevoel.
11 September 2023
Rachid Lazouzia
Amersfoort
Ik werd na mijn aanmelding snel teruggebeld en vriendelijk geholpen. Die middag al met een advıocaat gesproken. Dankjewel!
4 September 2023
Fatma