Laden reviews...
74 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en een ruime selectie. Het personeel wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam genoemd. Prijzen worden als concurrerend en waar voor je geld beschreven. Het bestelproces verloopt over het algemeen vlot en de levering is betrouwbaar.
Uitstekend en de levering was erg snel.
1 March 2026
M Magdy
Zeewolde
12 February 2026
Essen
Zevenhuizen Zh
Prima en duidelijke website waardoor eenvoudig keus te maken en te bestellen. Levering helemaal volgens afspraak de volgende dag. Van te voren en achteraf enkele vragen over recycling, die werden vlot en netjes beantwoord.
Bert
Boxtel
Snelle levering, goed product. Zeer tevreden.
Esther
Groningen
Alles is naar wens.
S.
VLAARDINGEN
Door dat ik het in het weekend bestelling had geplaatst kwam het later in de week bij mij binnen. Kreeg keurig een melding van waneer ik het thuis kon verwachten.
7 February 2026
Albert
Nieuwe Pekela
Makkelijk te bestellen via de website, de bekers worden snel en op de gevraagde datum geleverd.
3 February 2026
Iris
Hazerswoude
Top goede spullen en binnen 2 dagen in huis
17 January 2026
Dieneke
Deventer
4 dozen champagne glazen besteld, en binnen twee dagen netjes afgeleverd . en heel ! ;-) En een fijne prijs voor deze glazen
13 January 2026
marian
Zierikzee
Mijn ervaring is zeer positief. De bestelling was ontzettend snel in huis. Ik had zelf mijn gegevens niet goed ingevuld maar werd direct gebeld en geholpen. Super vriendelijk en producten zijn zoals verwacht :)
12 January 2026
Sil
Boekel
snelle levering goede prijs/kwaliteitsverhouding
10 January 2026
Richard
Ootmarsum
Ik bestel meestal om de 3 maanden, jullie zijn het goedkoopst en supersnel met bezorgen. Bekers besteld volgende dag in huis
10 January 2026
Maja
Deventer
Medewerker super aardig en kundig, kopen al jaren spullen bij jullie
7 January 2026
Ingrid
Zwijndrecht
Mijn ervaring met deze firma heeft mij altijd voldaan
4 January 2026
Jacques
Koekelare
Fijne folie voor in de keuken. Netjes en snel geleverd.
3 January 2026
C.
Dronten
zeer goed
12 December 2025
Walter
Berchem
Zeer goed en netjes verpakt, kwalitatief materiaal! En ten opzichte van andere goedkoop.
Caro
Boom
Positief!
Ton
Zwijndrecht
Sneller geleverd dan verwacht en dat voor enorm grote dozen met kartonnen bekertjes
Marlies
Kwintsheul
Bedrijf neemt contact met me op en zegt toe binnen 1-2 dagen te leveren. Nu na 8 dagen nog niets ontvangen.
Beveelt niet aan
Frank
Oisterwijk
Onze bekertjes waren opeens op, ik heb diezelfde dag besteld en de volgende dag waren de bekertjes al geleverd. Prijzen zijn goed en als je vragen hebt, word er snel en geinformeerd gereageerd. Zeer tevreden over de service en levertijd
8 December 2025
Marcelle
Schelluinen
Vriendelijk en behulpzaam
5 December 2025
Esma
Weert
na bestelling snelle levering. Goed product
13 November 2025
Richard
Ootmarsum
Bestelt keurig op tijd geleverd
12 November 2025
Willem
Rotterdam
zie boven!!
11 November 2025
Henk
Zeist
PackagingDirect.nl BV is het e-commercebedrijf achter gespecialiseerde webshops in verpakkingen en disposables voor de zakelijke markt. Wij combineren een breed en scherp geprijsd assortiment met persoonlijk contact en snelle service. No-nonsense, korte lijnen en flexibel schakelen; dát is hoe wij werken. Met webshops zoals PackagingDirect en KoffiebekerDirect zijn we uitgegroeid tot één van de grotere online aanbieders in Nederland en België. Jaarlijks bedienen we ruim 25.000 klanten: van horeca en kantoren tot retailers en industriële bedrijven. Met een ruim assortiment uit voorraad zorgen wij voor snelle levering en een efficiënte bestelervaring.
Met een 9,4 op Kiyoh laten onze klanten zien dat ze tevreden zijn. Daar zijn we supertrots op en uiteraard we doen er alles aan om dat waar te blijven maken.
Benieuwd naar ons aanbod? Ontdek het gemak van online bestellen bij PackagingDirect.nl.
Adresgegevens
Schumanpark 67