perfecte levering vlot en netjes

perfect bedrijf goed en goede spullen snelle levering je kan er gewoon bestellen zeker in deze corona tijd voor de wegwerp bekers voor mijn klanten in de kapperzaak , zo krijgt een ieder toch nog wat te drinken

precies wat ik nog zocht en op tijd binnen

handige plek om spullen te vinden voor een feestje, zeker in deze tijd van extra letten op veiligheid. Had ik geweten dat ze zo dichtbij me werk zaten ( verzend plek) had ik even gemaild om zelf op te halen had me extra kosten bespaart :D:D

Snel

Ondanks vertraging i.v.m corona toch snel Mooi produkt

Super kwaliteit, goeie prijzen!

Inmiddels meerdere producten besteld. Tot nu toe altijd goeie kwaliteit geleverd gekregen en voor aantrekkelijke prijzen. Nergens anders beter gevonden!

duidelijkheid om te bestellen en goede levering.

Alles duidelijk met bestellen en de levering ook perfect.

Ik kreeg heel snel mijn bestelling binnen.

Snelle levering dezelfde dag nog verzonden.

Zeker in deze drukke tijd word nog wel eens de schuld bij Post NL gelegd als een levering lang duurt.Maar de dag na bestelling ontvangen.

Wij hebben eerst telefonisch contact gehad met een account manager die ons precies wist te vertellen welke bakjes het best bij ons product zou passen. Waarna we meteen 2 dozen besteld hebben. Prijs kwaliteit is uitstekend, en goede service. Bedankt!

Meedenken met de klant

Meedenken met de klant en zo een passend advies geven. Niet alleen qua producten, maar ook welk product het beste past bij onze bedrijfscultuur.

Snelle levering, prima prijs!

goede service en snelle levering

Al meerdere malen een order geplaatst, vlot geleverd !! Ook goed geadviseerd tijdens een telefonisch gesprek.

goede kwalitiet en service .

goede service en snelle levering.

Snelle service en direct leverbaar.

Prima en toch wel snel geleverd

Ik was tevreden over de eerste levering.

ZEER SLECHT

Het product kwam niet op de afgesproken datum binnen en was van zeer slechte kwaliteit. Uiteindelijk hebben wij ons geld terug gekregen, maar mochten zelf voor de kosten opdragen om de bakjes weg te gooien :(

Altijd snelle en correcte levering!

Mooie producten, goedeprijs en snelle levering. In een woord top!

Perfect!

Goede kwaliteit, snelle levering!

Prima papieren bekers

bestelling was snel en goed behandeld. Is prima aangekomen. Ben er blij mee.

Doos kapot, aantal bekers kapot.

Lijkt wel of de doos open geschuurd is en weer dicht geplakt. Denk zo een beker of 15 weggegooid om deze kapot waren.

Snelle levering tegen een goede prijs

Verbluffend snelle leverign in deze coronatijd. Prijs is ook goed.

Klantvriendelijk& goede service

Na telefonisch kontakt over een product word er snel geleverd. Ga zo door top.

Super ervaring

Keurige website veel artikelen. Makkelijk betalen en snel geleverd !!

Helemaal TOP, op alle gebieden!

Helemaal TOP, op alle gebieden!

De bakken zijn zonder omdoos geleverd. Het materiaal is zwak en beschadigd bij vervoer.

De bakken waren beschadigd, dhr john heeft ons persoonlijk benaderd en dit ook goed opgelost. We gaan zeker weer bestellen. Hele klantvriendelijke benadering.

Schumanpark 67

7336 AS Apeldoorn

Over PackagingDirect.nl

PackagingDirect heeft het grootste aanbod aan disposables, verpakkingen en herbruikbare oplossingen. Van menuschalen tot ijsbekers en van roerstaafjes tot bedrukte koffiebekers; wij bieden ze tegen gegarandeerd de laagste prijs aan! Plaats je je bestelling op werkdagen vóór 13.00 uur? Dan verzenden wij hem diezelfde dag nog. Heb je speciale wensen of op korte termijn een grote hoeveelheid producten nodig? Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en jij je disposables op tijd en op het gewenste adres ontvangt. Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100

Over PackagingDirect.NL

PackagingDirect.nl BV is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in disposables en verpakkingen. No-nonsense, korte lijnen, snel schakelen en uiteraard de beste producten én service. Door onze klanten worden we op Kiyoh beoordeeld met een prachtige waardering van 9.0. Daar zijn we enorm trots op! Met webwinkels als KoffiebekerDirect en DisposableDirect behoren we inmiddels tot de grotere aanbieders in Nederland en België. We bedienen jaarlijks ruim 17.500 klanten. Bekijk snel ons aanbod! Er zit zeker iets voor je bij. Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100