Pluspunten

Zeer tevreden, prima en goedkope producten. Goed geholpen door klantenservice.

Nee

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Nadat ik een bestelling had geplaatst werd ik gebeld of mijn bestelling wel klopte, ik had namelijk verschillende formaten bakjes en deksels besteld. Erg netjes en klantvriendelijk! Het was toen ook al iets over 13.00u, maar kreeg toch mijn bestelling de volgende dag afgeleverd; Top!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede service, goede feed back.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Inmiddels is het product wel geleverd dus is nu alles oké

Graag had ik de borden ontvangen die ik had bestel dan de een doos met servetten

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering, goede productkwaliteit en goede communicatie over status van je order. Gewoon perfect!!!

Pluspunten

Snelle levering, alles netjes verpakt en duidelijke communicatie over de levering.

Plastic champagne glazen bestelt voor een nieuwjaars receptie echter waren de voetjes van de glazen niet recht. Minder handig was echter geen probleem voor ons.

Pluspunten

Slecht product. De champagneglazen konden niet uit zichzelf blijven staan. Hierdoor verliep onze proost met de hele school anders dan gehoopt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestellen gaat handig

Kwaliteit product laat erg te wensen over de perforatie van het folie is niet handig (scheurt niet makkelijk af...)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede bezorging

Bekers waren erg onstabiel: wanneer de champagneglazen ingeschonken waren wiebelden ze heel erg. Ook de shotglaasjes waren niet altijd recht omdat er een 'plastic uiteinde' onder zat. Dit was gelukkig niet altijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na de order te hebben geplaatst werd er gebeld zodat de levering goed afgestemd werd

Voordat ik een order plaatste heb ik gebeld en had het idee dat diegene aan de telefoon niet echt bezig was met verkoop, ik had namelijk bijna afgehaakt omdat deze persoon niet mee dacht voor een oplossing. Ik wil namelijk grote hoeveelheden kopen. (Pallets) zij gaf aan dat afhalen niet mogelijk was maar probeerde mij niet als klant binnen te halen door mee te denken naar een andere oplossing. Inmiddels heb ik wel gewoon besteld en bij een vriend laten bezorgen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel, goede produckten, mooie prijzen

Nvt

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Foute bestelling van mezelf en deze is onmiddellijk opgelost door jullie ! TOP

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Service en tijd

stockbeheer/online bestelling

Pluspunten

Duidelijke website, goede prijs en snelle levertijd.

Nog niet ontdekt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heb verder niets ingevuld, omdat we daar geen tijd voor hebben. Sorry, maar alles is goed gegaan.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Fijne, stevige bakjes en zien er goed uit. Heel fijn dat de levering zo snel en goed was.

Pluspunten

jammer dat jullie verzendkosten hebben, ben ik noodgedwongen om naar paardekooper te gaan, terwijl jullie goedkoper zijn maar door de verzendkosten juist weer duurder worden

Pluspunten

Perfecte snelle levering, goede kwaliteit van de producten

Schumanpark 67

7336 AS Apeldoorn

Over PackagingDirect.nl

PackagingDirect heeft het grootste aanbod aan disposables, verpakkingen en herbruikbare oplossingen. Van menuschalen tot ijsbekers en van roerstaafjes tot bedrukte koffiebekers; wij bieden ze tegen gegarandeerd de laagste prijs aan! Plaats je je bestelling op werkdagen vóór 13.00 uur? Dan verzenden wij hem diezelfde dag nog. Heb je speciale wensen of op korte termijn een grote hoeveelheid producten nodig? Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en jij je disposables op tijd en op het gewenste adres ontvangt. Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100

Over PackagingDirect.NL

PackagingDirect.nl BV is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in disposables en verpakkingen. No-nonsense, korte lijnen, snel schakelen en uiteraard de beste producten én service. Door onze klanten worden we op Kiyoh beoordeeld met een prachtige waardering van 9.0. Daar zijn we enorm trots op! Met webwinkels als KoffiebekerDirect en DisposableDirect behoren we inmiddels tot de grotere aanbieders in Nederland en België. We bedienen jaarlijks ruim 17.500 klanten. Bekijk snel ons aanbod! Er zit zeker iets voor je bij. Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100