Beste Hans en Marian, We waarderen uw feedback zeer en betreuren de situatie die u heeft ervaren. Allereerst kunnen we u verzekeren dat het geleverde kunstgras exact dezelfde dikte heeft als het staaltje dat u mee naar huis hebt genomen. Het is mogelijk dat het oppervlak van uw balkon niet overal even egaal is, wat invloed kan hebben op het openen en sluiten van de balkondeur. Aangezien u besloten heeft geen gebruik te maken van onze professionele meetservice, hebben wij dit helaas niet vooraf kunnen constateren. Onze stalen worden regelmatig uitgeleend aan andere klanten, zoals u zelf ook heeft gedaan. Dit kan verklaren waarom het staaltje niet beschikbaar was toen u terugkwam naar de showroom. Desondanks hebben we uit coulance het kunstgras, dat u heeft versneden, teruggenomen en een deel van de betaling teruggestort. We hebben ook geprobeerd mee te denken over een alternatief voor uw situatie. We zijn van mening dat we de klacht redelijkerwijs hebben proberen op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Hofmans at Home
Beste Ruud, Dank voor je 4-sterren review. Wij betreuren de situatie met betrekking tot het verzetten van de afspraak, helaas hebben we moeten anticiperen op een zieke vakman. Desondanks wensen wij u veel plezier met het nieuwe kunstgras! Team Hofmans at Home
Dank voor je 5-sterren recensie, Pieter! Het team van Hofmans at Home wenst je veel plezier met het nieuwe kunstgras.
Dank voor uw recensie!
Bedankt voor je 5-sterren recensie, Math! We wensen je nog veel woonplezier.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze diensten, Sandra!
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Edmond. We wensen je nog veel woonplezier.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Thijs! We wensen je nog veel plezier met je nieuwe vloer & raambekleding.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Inge! Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel plezier met de nieuwe vloer.
Bedankt, Miranda!
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze vloerkleden op maat!
Bedankt Sander! Dat is de zekerheid van 60 jaar vakmanschap. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier.
Bedankt, Theo!
Bedankt voor je recensie, Rob. En uiteraard komen we dit netjes oplossen, óók met 4-sterren :)