Bedankt voor je 5-sterren recensie Dorita! We zijn blij te lezen dat je onze producten en diensten zo waardeert. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier!
Bedankt voor je recensie, Peter. Helaas hebben wij ook te kampen gehad met lange levertijden i.v.m. grondstof tekorten. We zijn blij te lezen dat je, desondanks, de service als prettig hebt ervaren.
Fijn om te lezen dat wij tot de uitblinkers behoren - daar streven wij ten aller tijden naar. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier!
Bedankt voor je recensie, Ellen!
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze producten & diensten, Emmely! Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel plezier met je nieuwe PVC vloer.
Bedankt voor je enthousiaste recensie, Simone! Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel plezier met je nieuwe raambekleding.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze producten & diensten, Jannie!
Bedankt voor je recensie, Ben!
Bedankt voor je recensie, Paul!
Beste familie Baggem-Stoel, Allereerst bedankt voor uw 4-sterren recensie en fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze producten & diensten. Omdat wij vaak met langdurige projecten bezig zijn is het bij ons inderdaad gebruikelijk dat er in termijnen door de klant wordt afgerekend voor de werkzaamheden die op dat moment worden uitgevoerd. Het team van Hofmans at Home wenst jullie nog veel woonplezier!
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze producten en diensten! Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier.
Beste Fons, Hartelijk dank voor je 5-sterren review! Wij zullen uw feedback zeker meenemen voor onze toekomstige opdrachten. Het team van Hofmans at Home wenst je veel woonplezier.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Michel. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier.
Beste Marisa, Hartelijk dank voor uw feedback. Het door u gekozen product wordt inderdaad ook op onze webshop aangeboden - enkel zijn deze prijzen en kortingen exclusief meet- en montageservice en worden niet berekend over de bedieningsopties. U heeft gekozen voor ons vakmanschap en daarbij worden de producten van de prijzen berekend met de lopende offline actie inclusief onze meet- en montageservice. Wij hebben deze korting ook berekend over de producten en geven nooit korting op onze diensten en de bedieningsopties. Wij streven er naar om transparant te zijn in onze orders en hierdoor worden alle producten en eventuele toeslagen voor bedieningen duidelijk op de orderbevestiging vermeldt. Mocht u toch nog vragen hebben met betrekking tot eventuele onduidelijkheden op de order dan horen we dit uiteraard graag. Wij wensen u, desondanks, nog veel plezier met uw jaloezie. Team Hofmans at Home
Vriendelijk bedankt voor je 5-sterren recensie! Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier.
Vriendelijk bedankt voor je recensie, Martien. Wij zijn blij te lezen dat je uiterst tevreden bent met onze legservice. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier.
Bedankt voor je recensie Sjaak! Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent met onze legservice. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel plezier met de nieuwe PVC vloer.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met zowel onze showroom als diensten, Ellie!