Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heel vlug geleverd in uitstekende staat. En de prijzen zijn meer dan de helft goedkoper dan in de winkel
28 November 2022
Jelena
Roeselare
Goede kwaliteit
8 November 2022
Katja
ETTEN-LEUR
Precies volgens opgegeven maatvoering geleverd en super snelle levering
5 September 2022
Ronald
Wilnis
Besteld via de website. Telefonisch advies gekregen. Geleverd binnen de afgesproken termijn
15 March 2022
Hans
Almere
Heel tevreden met onze luxaflex. Ik vond de site heel duidelijk. Het zelf opmeten ging daarom heel makkelijk! De levering was er ondanks de feestdagen heel snel. Beetje jammer dat je voor proef staaltjes moet betalen. Zou leuk zijn dat ze die kosten verrekenen bij een bestelling..
26 January 2022
Annick
Hulst
Voldoet aan verwachting
4 January 2022
Hertroijs Architekten
Valkenswaard
Bovenste geleider Luxaflex Disigna stuk.
16 August 2021
Jeroen
Diepenveen
Snel bestellen online en bij vragen over de leveringstijd werd zeer snel gereageerd.
6 August 2021
Bandi
Zoetermeer
Bedankt voor je 5-sterren review, Bandi.
We wensen je nog veel plezier met de zonwering!
Mooie hordeur. Was even een probleem ivm de de lat van de binnendeur. Maar het is goed opgelost.
5 July 2021
Amjg
Bilthoven
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
We wensen je nog veel plezier met de mooie hordeur.
Het eindresultaat is helemaal naar onze zin, daar zijn we blij mee. Maar we vonden de montage-beschrijving erg summier, niet duidelijk waar je mee moest beginnen. Uiteindelijk de hulp erbij gehaald van mijn zwager, die vorig jaar dezelfde hordeur bij jullie had gekocht.
4 July 2021
Mirjam Romijn
Nieuw-Vennep
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de hordeur.
We zullen uw feedback met betrekking tot het monteren uiteraard meenemen!
keurige levering en past netjes
3 July 2021
Cor
Middelie
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten & diensten.
We wensen je nog veel plezier met de producten!
Duidelijke site, snelle levering en een scherpe prijs, dus top.
3 June 2021
Gertjan
Numansdorp
Hartelijk dank voor je recensie Gertjan.
We wensen je nog veel plezier met je zonwering-producten!
helemaal goed en scherp geprijsd
18 May 2021
Danny
Leusden
Bedankt voor je recensie, Danny!
Zeer goed geholpen ondanks corona met het aanleveren van stalenboeken en advies. Ook de prijs was zeer aantrekkelijk. Als u opzoek bent naar een goed adres voor Luxaflex of andere zonwering bent u hier op het goede adres.
3 March 2021
Alfred
Baarn
Goed om te lezen dat je ook tijdens de corona periode uitstekend geholpen bent door onze productspecialisten.
Het team van Hofmans at Home wenst nog veel plezier met de producten!
Zeer tevreden over de zonwering. Makkelijk te bestellen, makkelijk te plaatsen en echt kwalitatief zeer goed. De kwaliteit die je normaal bij een topmerk krijgt.
7 January 2021
Ries
Arnhem
Bedankt voor je feedback. We wensen je nog veel plezier met je zonwering!
De goedkope rommel van de bouwmarkt ligt in de kliko. De hier gekochte Luxaflex zijn duurder, maar merkbaar steviger en het mechanisme gaat soepel. Bestelprocedure op de website is helder. Vooral de keuzemogelijkheid voor bediening links of rechts komt goed uit. Kleurkeuze via beeldscherm is lastiger (wij hebben een eenvoudige witte tint, dus dat was makkelijk). Leuke prijs. Levering duurde langer dan bij de bouwmarkt, maar ze zullen ook veel langer hangen! Binnenkort bestellen we ook voor de slaapkamers.
6 January 2021
Stan
Helmond
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent Stan. Het kiezen van een kleur is inderdaad lastig vanaf een beeldscherm, daarom bieden wij ook een stalenservice zodat je als klant nogsteeds in de gelegenheid bent om de kleur in het echt te zien.
Omdat de producten uniek zijn en speciaal op maat worden gemaakt duurt het uiteraard wat langer dan bij de bouwmarkt maar dan heb je er ook veel langer plezier van! ;)
Beerseweg 10
5431LC Cuijk