Pluspunten

Goede communicatie zowel via mail als telefoon, mijn vragen vooraf over mijn te bestellen materialen werden duidelijk beantwoord. Volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In het begin leek het een goed bedrijf zeker gezien de goede recensies die zijn geschreven

Nadat er eigenlijk alles mis is gegaan wat er mis kon gaan, is er geen ruimte om hoe dan ook op deze order iets van korting te geven voor het ongemak, en ongemak hebben we gehad. Radiator zou maandags geleverd worden hiervoor speciaal vrij genomen. Hoorde ik dat er twee orders in het systeem stonden. Die van maandag was niet de juiste, maar goed ik accepteerde de hogere kosten voor een ander type. Later op de dag werdt ik gebeld de transporteur had de radiator beschadigd, dus geen radiator wel een vrije dag. Wel konden ze dinsdag leveren, duurdere type. Nog later op de dag zat er ineens 5-6 weken levertijd op. Goed order omgezet naar goedkopere type. Dinsdag zou ik een uur van te voren gebeld worden ivm werk. Toen ik gebeld werdt stond de transporteur al voor de deur. Er was hem niets bekend dat deze moest bellen van te voren. Al met al een hoop gedoe, uiteindelijk wel een radiator, maar niet zonder slag of stoot. En ook geen tegemoetkoming. Ik vind het een slechte service. Ik raad dit bedrijf niet aan

Pluspunten

Binnen 1 dag geleverd,prima.

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Duidelijke site. Goede prijs en bij de levering heeft de chauffeur gebeld en is blijven wachten tot we thuis waren

na de bestelling is er geen contact meer geweest waardoor er even twijfel ontstond over de uiteindelijke levering

Pluspunten

Mooi assortiment voor scherpe prijzen. Goede service, telkens weer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

perfect

geen

Pluspunten

goede en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering Levering op afgesproken datum / tijd.

Pluspunten

Op het laatste moment een grote radiator besteld. Kon het een dag later al ophalen. Er is super meegedacht en meegewerkt. Dikke plus!

Pluspunten

goede levering

Pluspunten

Netjes en keurig volgens afspraak geleverd

Pluspunten

Goed meedenken, prima service. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

Hele duidelijke website, eenvoudig bestelproces en razendsnelle levering.

Pluspunten

altijd op tijd, goed en duidelijk.

Pluspunten

op tijd. duidelijk en goedkoop.

niet

Pluspunten

uitstekende service, correcte klantenbenadering, snelle levering

Pluspunten

Snelle en correcte levering en vriendelijke afhandeling aan de telefoon bij product ruilen

Pluspunten

Een woord top! Eind van de middag besteld voor 16:00 volgende ochtend 08:00 netjes bezorgd. Zou het iedereen aanbevelen.

Newtonstraat 18

9295 XX Buitenpost