Filtre

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Good quality of the products. Fast delivery.

Severe clarity and communication issues. Not customer-friendly.

Pluspunten

Levering kan wat beter met het bedrijf was ik m’n douch wand van kreeg

Pluspunten

Snelle levering en goede prijzen

Pluspunten

Supersnelle levering; 's-avonds besteld, de volgende ochtend om 08.00 uur geleverd.

Bericht over levering niet in de nacht aangeven, maar op tijden dat de koper normaal gesproken niet slaapt.

Pluspunten

snelle levering voor gunstige prijs

Pluspunten

Tijdige en correcte levering

Pluspunten

Prima prijs kwaliteit verhouding en mooie snelle levering.

Pluspunten

Duidelijke site, mooie producten en snelle levering!

Pluspunten

Mooi assortiment, goede afstemming en flexibiliteit in levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi apparatuur

Jammer dat ze hun levertijd niet na konden komen...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette service en heldere communicatie

De bezorgtijd stond tussen 11 en 13 uur. Ong. Kwart over 11 kreeg ik bericht dat de bezorger er met 30 minuten zou zijn. Vervolgens was hij er pas een uur later. Laat dat berichtje van een half uur dan lekker zitten, dan was de bezorger nl. perfect op tijd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs kwaliteit was prima

Levertijd werd overschreden zonder informatie vooraf. Bij nabellen werd eea geregeld voor een nieuwe leverdatum in de ochtend. Dat werd uiteindelijk middag door een fout in de communicatie

Pluspunten

Kwalitatieve producten. Uitstekende service!

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering.

Geen. Ga zo dóór.

Pluspunten

Product was prima levertijd oke

Pluspunten

Zeer goede service! De leverancier belde op mijn verzoek een half uur voordat hij arriveerde. En toen er misging met het betalingssysteem en ik het product per abuis twee keer had betaald, heeft Badkamerxxl.nl fantastisch meegewerkt om dit op te lossen. Goeie follow-up! Veel dank daarvoor!

Pluspunten

Goede duidelijke website Duidelijke informatie mbt de levering Gunstig prijsniveau

Pluspunten

Prima service, levering werd wat later maar daar werd netjes over gebeld. Retour ook goed behandeld.

Pluspunten

Ik wilde kranen bestellen, maar daar was een lange levertijd op. Ik heb daarop het bedrijf benaderd en gevraagd of ik wel kon bestellen maar niet alles vooraf hoefde te betalen omdat dit toch om een groot bedrag ging. Ik heb daarbij een aanbetaling voorgesteld. Ik kreeg gelijk reactie, ze konden alles bestellen, en een aanbetaling was niet nodig als ik maar voor levering zorgde dat alles betaald was. Super service dus. Ik ben netjes geïnformeerd toen alles binnen was, wat uiteindelijk veel korter bleek te zijn dan vooraf gedacht. Dat was dus mooi meegenomen. Levering was netjes. En prijstechnisch zeker de moeite waard. Zelfs tov andere grote internet winkels.

Het transport, bij de eerste indicatie (track en trace) wordt een gehele dag opgegeven als levertijd. Later wordt dit bijgesteld naar een half dagdeel. Het zou fijner zijn als je een betere tijdindicatie krijgt.

Pluspunten

snelle correcte levering en duidelijke specificaties op de website

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering conform toezegging

Pluspunten

Snel, correct en goed product

Pluspunten

Vlotte levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Het duurde lang, voordat we de douche set kregen en toen hij er was ontbrak de doucheslang..... deze zullen ze naleveren, maar hoelang zal dit gaan duren. Wij hebben zelf een tijdelijke ander slang moeten kopen.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX