Laden reviews...
148 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven overwegend positieve ervaringen met BadkamerXXL.nl. Klanten prijzen snelle levering, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Enkele meldingen betreffen leveringsvertragingen of productproblemen, maar deze problemen werden meestal vlot opgelost. Over het geheel genomen lijkt de service betrouwbaar en klantgericht.
Supersnelle levering van mijn Villeroy & Boch douchebak. Zending per vrachtauto ( i.v.m. gewicht ) wordt netjes van te voren aangegeven. Vriendelijke en deskundige telefonische hulp
27 October 2020
John Wils
Bergen op Zoom
Wij hadden een wc bril die niet goed werkte. Dit is perfect opgelost.
26 October 2020
ed
eindhoven
kwaliteit voor lagere prijs dan concurenten
23 October 2020
petra
soesterberg
Was weliswaar iets niet in orde met een onderdeel van de bestelling maar super opgelost! Bedankt daarvoor Bauke!
22 October 2020
Wim
Bussum
Er werd met ons meegedacht. Spullen werden snel geleverd. Mooie producten. Blij mee!!
22 October 2020
Hilda
Almere
Prima geholpen bij het vervangen van een kraan tijdens de garantie periode! Snelle reacties en acties. Wij zijn zeer tevreden!!
Juul
Gorinchem
Gebruiksvriendelijke website; snel besteld en snel geleverd! Ik hoop dat de werking evenzo goed is!
W. den Heijer
Den Haag
De bestelling is helemaal zoals verwacht. Prima. Service is uitstekend. De bestelling zou volgende dag vanaf 9.45h geleverd worden en chauffeur stond al 9.44h voor de deur. Top!
Maja
Weert
Heb niet juiste product besteld door gebrekkige omschrijving en te weinig foto’s. Paste niet, en terugstuurprocedure met eerst aanmelden is omslachtig. Heb elders wel juiste gevonden en goedkoper ook nog. Zou willen dat ik eerste keer beter had gezocht en dit bedrijf had overgeslagen.
Beveelt niet aan
Harold
Ede
Ik heb een zeer goede ervaring met deze winkel, en dat zit zo. Ik was pas verhuist en had een verkeerd huisnummer ingevuld, en zodoende kon de post mijn pakket niet bezorgen. De winkel heb het rechtgezet en de kosten die toen nodig waren ook vergoed.
Willem
Den Haag
Zeer tevreden van 2e bestelling (ditmaal 2 radiatoren voor gebruik bij onze verbouwing). Radiatoren waren super stevig verpakt om elke kans op beschadiging te vermijden. Bij levering wel even rekening mee houden dat levering tot aan voordeur is (en niet er voorbij). Produkten snel geleverd en voldoet Ana verwachtingen (ook door ruime aanbod qua afmetingen/assortiment). Tevreden klant nu ook na 2e bestelling
20 October 2020
Tom Kestens
Ninove
Goed verpakt en snel geleverd!
19 October 2020
Paul
Zoetermeer
Snel geleverd en een goede degelijke wc-bril!
17 October 2020
Vivian
Elst
Goed advies, snelle reactie en levering
16 October 2020
P.S. Verstift
Weesp
Toen ik het thuis kreeg dacht ik: Dat dit zo duur is! € 188,95 voor een zeeppompje. Maar zal wel aan kwaliteit liggen. Als ik vergelijk met andere zeeppompjes is deze wel erg duur! Groetjes Franka
Beveelt niet aan
Fph Koppens
Deurne
Mijn bestelling heb ik makkelijk kunnen maken en is snel ontvangen. Prima shop
Henny
Apeldoorn
Levering met schade. In no time opgelost
Johan
Schoorl
Perfecte communicatie.... goede informatie
Mario
Oirsbeek
Product was zoals omschreven en werd goed en snel geleverd
Nick Ruiter
Wijchen
Doordat ik alleen maar de toiletsticks nodig was van 4,99 per pakje kwamen de verzendkosten van 5,00 er overheen. Pas bij 50,00 zijn de verzendkosten gratis, hierdoor wel tien pakjes tegelijk moeten kopen. Terwijl het gewoon door de brievenbus zou kunnen. Bestelling zelf was prima, website ook en levering idem.
Monique
Winschoten
Alles ging vlotjes en volgens afspraak.
Adri
Huis ter Heide
Toiletzitting besteld. Snelle levering.
Fer
Oudenbosch
Mijn ervaring is gewoon goed, maar de aflevering is een dag eerder gedaan dan afgesproken, en op dat moment was ik net even aanwezig.
13 October 2020
Gerard Schut
HUISSEN
Door omstandigheden had ik verkeerd artikel besteld. Na twee weken communiceren kwamen we daar pas achter. Toen is goede artikel besteld en verkeerde zonder morren geretourneerd.
13 October 2020
Fons