Filter

De wastafel was vertraagd, ik heb de klantenservice gebeld en ben goed geholpen. Netjes afgeleverd aan de deur.

Uitstekende service

Uitstekende hulp bij zoeken naar juiste toiletzitting. Snelle en accurate ondersteuning.

Goede site, snelle levering.

Een betrouwbare partner voor ons bouwbedrijf

Wij zijn onlangs gestart met BakkammerXXL.nl en zijn zeer tevreden over de samenwerking. Als bouwbedrijf vinden wij prijs en service erg belangrijk. Hun prijzen behoren tot de beste van Nederland en de service is echt uitstekend. Ze zijn flexibel, denken mee en lossen zelfs onze fouten of aanpassingen in leveradressen snel en vriendelijk op. Een betrouwbare partner met topservice. Theo Epsilon Bouw B.V.

Makkelijke manier van bestellen op de site en een snelle levering van mijn bestelling.

Perfect geholpen bij bestelling en probleem.

Onderdeel voor in de douch besteld echter was deze behoorlijk krom bij aankomt dus direct gereclameerd er werd gevraagd om wat foto's waaruit kon worden opgemaakt dat het echt goed uit de haak was. Binnen 3 weken was er weer een nieuwe en die heb ik goed bevonden. Dus al met al een was mijn eerste bestelling direct een top ervaring.

Zeer snelle levering!

Bestellen en thuis geleverd! Ik de toekomst zal ik vaker hier bestellen!

Prijs, kwaliteit en service boven verwachting

Besteld omdat de prijzen van kranen erg scherp waren. Er was een kleine vertraging, wat keurig gecommuniceerd werd en de artikelen zijn zeer goed binnen gekomen. Regendouche en badkraan set kwamen ingepakt op een pallet binnen.

Zou bij badkamerxxl bezorgd worden maar werd toch bij mij thuis bezorgd..gelukkig was ik toevallig thuis

Goede ervaring, snelle levering

Goede ervaring, snelle levering

Informative website, mooie spullen

Ik heb op basis van de informatie op de website een kraan uitgezocht. Deze kwam netjes op de afgesproken termijn binnen. Nú geïnstalleerd is de warmwater regeling van de douche geheel op orde.

Heel blij mee!

Ontzettend fijn te woord gestaan. Alles telefonisch besteld. Nette levering en heel blij met de producten.

Goede kwaliteit van de kraan

Jammer dat het type in de jaren veranderd is. Hij is besteld voor vervanging. Hierdoor paste de kraan niet 1 op 1 en moest de hele aansluiting aangepast worden, wat aanmerkelijk meer werk met zich meebracht. Maar het resultaart is fantastisch!

Netjes verpakt en snel geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd

Correcte afhandeling. goed product

Correcte en snelle afhandeling. producten zijn top

Had een verkeerd artikel besteld en kwam daar pas het verstrijken van de retour periode achter. Ze hebben toch wen uitzondering gemaakt en ons geholpen

Prima en snelle levering

Prima levering het wat besteld was.

Snel bezorgd en mooie prijs

Mooi toilet voor mooie prijs en snel bezorgd !

Terrible service

Bought a self-standing mirror as a present. It came a week later than initially advertised and the fitting between the stand and the mirror came broken. I contacted customer service to request a return or refund, and it was denied without absolutely any reason for this decision. Be aware in case you are considering any purchase in this store.

• Would you recommend us? No

Naar volle tevredenheid

Afgelopen weken op zoek geweest naar een hangend toilet en hiervoor uiteindelijk op de website van Badkamerxxl.nl een mooie gevonden. Deze ook besteld en het toilet is, ondanks de feestdagen, binnen een paar werkdagen keurig netjes afgeleverd.

Verwarming zonder thermostaat

Bij de kenmerken staat dat de verwarming wordt geleverd met thermostaat. Dit bleek niet het geval, maar helaas zaten de gaten al in de muur. Na contact had je dat erbij moeten bestellen voor circa € 370,- (verwarming kost € 1400) Dit was een fout, nu kwamen ze tegemoet in korting, maar ik moest wel weer 3 weken op de thermostaat. Nu was ik 2 keer niet thuis toen DHL kwam, en sturen ze het weer terug ipv naar een DHL punt. Dus de thermostaat is nog niet binnen!

Tevreden

2 V&B wastafels gekocht; mooi en goed. Netjes bezorgd. Keurig op tijd.

Geen enkele reactie!

Ik had een vraag, geen enkele reactie ze zijn onbereikbaar…… dus artikel maar terug gestuurd!

Top Service!

Snel en duidelijke service

Slechte service, zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten

Elektrische radiator met schade ontvangen. Dat werd pas ontdekt nadat deze was opgehangen. Reactie: u heeft geen recht op garantie omdat de radiator al is geïnstalleerd ondanks uitgebreide toelichting. Op reactie mijnerzijds wordt niet gereageerd. Ja toch wel of ik een recensie wil maken. Ben benieuwd of er nu wel gereageerd wordt.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX