Leuke pakketjes

Goed ontvangen kerstpakketten, optijd geleverd zoals afgesproken.

Ruime keuze, goede aflevering

Fijn dat ik ook als particulier 1 kerstpakket kan bestellen, zelfs met korting. Ik maak hier al jaren gebruik van

Geweldige keuze en prima prijs

Enorm veel keuze uit de verschillende pakketten. Prijzen zijn prima. Zij staan op de lijst voor volgend jaar.

Goed en netjes op tijd geleverd in mooie doos

de keuze is groot en de levering perfect en fijne vaste klanten korting

Leuke pakketten en veel keuze, bezorging was dit jaar erg slecht

We hebben net als vorige jaren onze pakketten bij jullie besteld omdat er veel keuze is per prijsklasse. Over de bezorging zijn we dit keer echter ontevreden, de pakketten zijn uiteindelijk 4 dagen later bezorgd en hier moesten we zelf steeds over bellen zonder echt een antwoord of reden te krijgen.

betrouwbaar

De laatste jaren bestellen wij onze kerstpakketten hier. Er is ruime keuze in diverse prijsgroepen en categorieën, voor ieder wat wils. Van ons personeel horen wij nets dan positieve geluiden over de inhoud van de pakketten.

Bestelling prima, aflevering drama

wij hebben bestelling op tijd geplaatst met leverdatum erbij. op de afleverdatum krijgen wij melding dat er tussen 08.30 - 19.00 geleverd zal worden. Aangegeven dat wij maar tot 17.00 uur aanwezig zijn, was geen probleem. Vervolgens geen levering ontvangen en deze was naar de volgende doorgezet. Op betreffende dag gebeld door vervoerder of levering over het weekend heen mocht?? Aangegeven dat we de pakketten die dag uiterlijk met lunch moesten ontvangen ivm uitdelen, uiteindelijk aan einde van de lunch nog net op tijd ontvangen. We snappen dat e.e.a. aan vervoerder ligt, maar was toch een nare bijsmaak.

Goed gevuld en leuk pakket

Veel complimenten gekregen van de medewerkers over de hoeveelheid en ook de producten zelf. 1 pakket tekort besteld kon dit telefonisch direct aanpassen. Kortom goede kwaliteit en zeker goede service.

Creatief en verassend

Zeer eenvoudig en vroegtijdig besteld en de ontvangende partijen waren erg onder de indruk van de creatieve en verrassende kerstpakketten.

Ook dit jaar weer prima verzorgd!

Hele leuke reacties gehad van de ontvangers van de royaal gevulde kerstpakketten

Gewoon goed!

Super.

Geweldig en snelle service

Geweldig mooie kerstpakketten,waarbij je keuze genoeg hebt wat betreft inhoud en prijs. De snelle levering is ook helemaal top!

700 euro gespendeerd, alleen maar fouten

Zou 18 december geleverd worden aan 10 bedrijven, maar uiteindelijk pas 1 of 2 dagen voor kerst aangekomen... wanneer de meeste bedrijven al dicht waren! Communicatie was ook zéér slecht. Laten niets weten, maken beloftes die niet worden nagekomen etc.

Alles volgens afspraak

Online besteld, netjes geleverd op aangegeven datum en inhoud van de kerstpakketten was perfect!

Mooi pakket, met voor ieder wat

Levering was op afgesproken tijdstip Personeel was zeer te spreken over de inhoud van het pakket

Top! Grote keuze en eenvoudig bestellen!

Groot aanbod, mooi gecategoriseerd en duidelijk vwb leveringen! Bestelling en levering snel en perfect verlopen.. iedereen blij met de pakketten!

Prima geregeld

Mooi aanbod in artikelen, duidelijke website en duidelijke informatiemails. Levering gaat netjes en wij hebben personeel dat blij is met de attentie. Top!

Fijn en snel geregeld

Werknemer zonder pakket met vakantie

hij zou dinsdag geleverd worden, Is donderdag pas aangemeld, Maar zou nog steeds bij dhl staan….. Telefonisch contact gehad, maar ze wijzen naar dhl, daar is het heel druk, ondertussen ontvang ik gewoon bestellingen via dhl die vorige week besteld zijn Ik vraag me af of er nog wat voor de kerst komt

kerstpakketten

na de niet geleverde kerstpakketten is er telefonisch contact opgenomen met ons en hebbe ze het netjes opgelost. dat vinden wij erg netjes

Geen kerstpakketten ontvangen

Wij bestellen al meerdere jaren maar dit jaar ondanks al vroeg besteld en betaald nog steeds geen kerstpakketten ontvangen dus niet uitdelen bij de kerstborrel. Slechte zaak en zeer teleurstellend, volgend jaar dus niet meer hier mijn pakketten bestellen.

Prachtige pakketten!!

Voor Normec hebben we dit jaar grote kerstpakketten besteld bij Kerstpakketten.nl, en we zijn ontzettend tevreden! Het pakket zat bomvol mooie producten voor een super prijs. Ook de communicatie en verzending waren top: we werden netjes op de hoogte gehouden van elke stap en de levering kwam precies op tijd binnen. Alles verliep vlekkeloos en duidelijk. Kortom: topkwaliteit, goede service en absoluut een aanrader. Volgend jaar bestellen we hier zeker weer!

Vaak besteld, leuke pakketten. Goede communicatie

Paar keer besteld, leuke pakketten

Halve en fout informatie

Na bestellen wordt er in meerdere leveringen geleverd. Maar halve informatie, als je belt kunnen ze niet zien wanneer de levering is. Er zijn vast concurrenten waar je beter terecht kan!

Fijne site en leuke pakketten

Het is nu 23 juli maar ik kon nu al kerstpakketten bestellen. Handig en ook al een leuk aanbod. De site is overzichtelijk ingericht met fijne filters. Dit is het tweede jaar op rij dat ik bestel en vorig jaar was iedereen er erg blij mee. Goede ervaringen tot nu toe

Canadabaan 16

3588 RT Nistelrode