Goede levering

Great folks

Don't speak Dutch and also don't live in the Netherlands but rather in another EU country. That said, the folks at Slotenwereld were great. I came to them with some specific requirements on lock cylinders and they addressed all of them. Equally they provided great prices. 10/10 will return for future lock cylinder needs.

Vreselijk

Sloten vrijdag ochtend besteld en op woensdagavond nog niet binnen. Ze verzenden met dpd wat in mijn ogen de slechtste parketten dienst is en ik ontvang al een dag geen updates meer over m’n pakket. Op de website geven ze aan dat het de volgende dag in huis is, dat komen ze in ieder geval niet na. Over het product kan ik nog niks zeggen. Raar dat ik een uitnodiging krijg voor een beoordeling als ik de producten nog niet heb.

In één woord super

Snelle bezorging goed product

Gebruiksvriendelijk en stipt

Via de site snel de sleutels gevonden die ik wilde nabestellen, waarna certificaat geupload en bestelling geplaatst. In verband met bestellen van huissleutels heb ik de verzending en ontvangst van de sleutels via pakketservice Mypup gedaan. Na een week heb ik de sleutels ontvangen, dit ging vlekkenloos.

Goed contact

Mijn keuze was niet snel leverbaar. Er werd netjes contact gezocht en een alternatief aangeboden die wel snel leverbaar was. Heel netjes snel en beleefd gereageerd op e mail.

Snelle levering, goede service

Snelle levering en goede service

Lange levertijd

01-02 besteld 10-02 geleverd. Er word sneller om een beoordeling gevraagd als dat er geleverd word.

Vlot, foutloos

Nu al een paar keer een bestelling bij Slotenwereld gedaan, en niet teleurgesteld. Snelle levering, goed assortiment.

Prima. Past goed, waar het in moet.

Prima sloten, eenvoudig bestellen

Zeer praktische manier van bestellen met opgave van maat per slot. Snel geleverdt.

klantvriendelijk, efficiënt, snel en behulpzaam

klantvriendelijk, efficiënt, snel en behulpzaam

. En artikel duidelijk uitgelegd hoe je moet meten

Fijne snelle levering

Goed assortiment en snelle levering

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

Makkelijk en snel

Echt makkelijk en snel en binnen een paar dagen thuis

Zeer snelle levering van de producten. Klantenservice ook zeer behulpzaam met het beantwoorden van vragen. Ze weten duidelijk waar ze over spreken.

Snelle levering en duidelijke website

Een 9,5 omdat 1 van de cilinders een verkeerde maat had, binnen 1 dag al de juiste thuis gekregen. Eigenlijk is de snelle service ook wel een 10 waard.

Jeroentje

Gewoon goed.

Behulpzaam

Ik heb twee sleutels nabesteld. Ging vlot met behulp van het certificaat maar het vervolg van het bestelproces gaat niet lekker op de telefoon. Gebeld, en heel vriendelijk geholpen. Top.

Supper snel geleverd

Niet gedacht dat het zo makkelijk tebestellen was.al verschillende sleutelmakers gevraagd maar konden mij niet helpen.ik wist het nummer en zo besteld

Goed, voordelig en snel

Goed aanbod, scherp geprijsd en snel geleverd. Perfect

Super service en uitstekend pruduct

Snel geleverd en goede sleutel

Eerder bij een bouwmarkt geweest om sleutel na te maken. Dit werkte daar niet en kon het niet voor elkaar krijgen. Hier ging het in 1 keer goed en paste meteen. Plus nog snel geleverd en goed verpakt. 5 sterren van mij

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs