Bestelde cilindersloten volgens opgegeven maten zijn snel en correct geleverd

Scherpste prijs voor top materiaal

Lang gezocht naar enkele gelijksluitende cilindersloten. Uiteindelijk vond ik Slotenwereld. De beste prijs voor sloten van een groot merk. En dan nog de meest inbraakwerende kwaliteit. 2 dagen later werd alles aan huis geleverd. Enorm tevreden over de ganse lijn.

Was heel makkelijk te vinden wat ik nodig had en verzending was heel snel.

Was heel makkelijk te vinden wat ik nodig had en verzending was heel snel.

Gewoon goed snel en makkelijk duidelijke beschrijving en product zoals beschreven snelle verzending kort om gewoon goed.

Vriendelijk/snel

Zeer snelle levering, onmiddellijk geholpen, duidelijke uitleg voor een goede prijs

Optijd geleverd volgens afspraak

Alles volgens afspraal

Goede ervaring.

Nog geen 2 uur na bestelling aangemeld bij dpd. Bestelling kwam de volgende dag prima verpakt aan en was precies zoals was doorgegeven. De prijs was ook goed , kortom een volgende keer weet ik slotenwereld weer te vinden. Bedankt.

Duidelijke website met veel aanbiedingen

Na 6 dagen nog niets ontvangen.

Na 6 dagen nog niets ontvangen.

Cilinder snel en correct geleverd

Na 4 jaar werkte DOM cilinder aan 1 kant niet meer correct, slechts 2 sleutels gingen er nog maar in. Na overleg met Slotendiscounter nieuwe cilinder besteld. De andere dag reeds ontvangen, nu passen alle sleutels weer. Ik hoop wel dat deze langer meegaat dan 4 jaar!

SUPER!

Halverwege de middag een aantal sleutels besteld. Volgende dag al in huis. Top geregeld.

Levering op tijd en netjes voor een redelijke prijs

Zeer snelle levering en zeer concurrerende prijzen

Mocht ik weer sloten nodig hebben kijk ik als eerste bij Slotenwereld.

prima slot en perfecte levering

prima slot en perfecte levering

Snelle levering en niet duur!

Uitstekende service

Ondanks de verkeerd geleverde cilinder, is de dag erna gelijk een nieuwe opgestuurd. Hele snelle service.

Prima service, snel verstuurd. Ik kan mijn huis weer in met de nieuwe sleutel

Alles oké

Alles oké. Slot besteld en een dag later in huis.

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Geen vertrouwen meer

Wijziging in mijn sleutelplan was eerst goedgekeurd, daarna kreeg ik te horen dat de order al was uitgezet en ik moest betalen voor iets waar ik niets aan heb. Uiteindelijk na dreigen met een advocaat toch gelijk gekregen. Assa Abloy was wel de enige betaalbare set, maar de sleutels gaan niet zo makkelijk in de opening helaas. Hopelijk gaat dat naarmate tijd verstrekt soepeler. Slotenwereld heeft helaas niet gereageerd op mijn vraag wat ik eraan kan doen.

Goede kwaliteit en trage levering

Mijn bestelling van een Nemefslot werd snel in behandeling genomen en voor transport aangeboden. De levering liet echter een paar dagen op zich wachten. Wanneer de levering sneller zou verlopen verdient Slotenwereld zeker 5 sterren

Prima bedrijf

Super!!

Sloten van Axa besteld, werden snel geleverd maar er was ergens iets niet helemaal goed gegaan met de sloten. Contact via de mail en dit werd direct doorgezet waarna ik na 2 dagen alweer de juiste had! Super service en zondermeer een aanrader!!

Nadat ik eigenlijk de verkeerde set sleutels had bijbesteld kon dit snel worden teruggedraaid naar de juiste set sleutels. Het teveel betaalde bedrag was snel teruggestort op mijn rekening.

Zeer snel geleverd

Zeer klantvriendelijk