Snellen leveren!! En de sleutels passen perfect

Ook na de verkoop een perfecte dienstverlening.

Ik heb al meerdere malen cilinders / sloten besteld bij Slotenwereld. De laatste keer zelf een foutje gemaakt bij het bestellen. Perfect opgepakt door Slotenwereld en hun leverancier. Ga zo door!

Duidelijke informatie en goede levering van de producten.

Professioneel, goed en klantvriendelijk

Altijd alles netjes en goed geleverd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Prima service van Slotenwereld! De volgende dag had ik mijn sloten in huis.

Supersnel en goedkoop

Goedkoopste prijs en heeeel snel geleverd. Sloten doen het allemaal goed!

Snel en goed geregeld

Snelben goed geregeld voor een mooie prijs

prima geholpen

Voordat ik heb besteld eerst advies gevraagd en daarmee juist geholpen

Top Service

Vanaf het eerste moment goed geholpen, zowel telefonisch als per mail door Slotenwereld, goed contact betreft de levertijd en zeer behulpzaam met aanvullende vragen.

Wat een fantastische service, en zo snel!

Op zoek naar een speciaal NEMEF-slot, in Frankrijk niet te krijgen, kwam ik bij Slotenwereld terecht. Mailtjes werden per omgaande beantwoord, en het slot (bijna 2 m lang) werd zorvguldig ingepakt opgestuurd naar Frankrijk. Vriendelijk, supersnel en deskundig. AANBEVOLEN!

Correct en snel

Alles 100% in orde

Ik heb 2 prima ervaringen. Alles volgens besproken opdracht. Ik zou zo weer bij jullie bestellen. Echt alles top.

Snel en adequaat.

Snel en adeqtaat

Duidelijke site, foutje snel gecorrigeerd

Mijn bestelling van cilinders met dezelfde sleutel was op één cilinder na compleet door de fabrikant verzonden. Na een enkel mailtje werd er zonder discussie snel een nieuwe zending georganiseerd en kon ik weer verder. Tevens de scherpste prijs die ik kon vinden dmv de configurator tov andere sites.

Bestelgemak

Duidelijke website waar bestellen zeer gemakkelijk is. Ruime keuzen in goede merken. Elke maat voorradig.

Goed meegedacht met een speciale cylinder

Via de site een 2 extra gelijk sluitende cylinders besteld, echter blijkt mijn cylinder uit Duitsland te komen en moet daar speciaal besteld worden. Kost helaas wel extra maar wel in een keer de juiste sloten geleverd.

Top snelle service

Keurig geleverd en precies zoals besteld

Zeer makkelijk en snel

De bestelling ging super snel, let wel op bij het bestellen met een cilinder met een knop, als u een asymmetrisch cilinder hebt, dat de knop aan de juiste kant zit. Goede prijs voor goede veilige sloten.

Snelle levering van prima sleutels

Zie boven

Bestelling perfect rn heel snel geleverd

Snelle levering makkelijk te bestellen

Juiste sleutel is makkelijk te vinden. Binnen paar dagen heb je het pakketje in huis. Is ook niet opzichtig verpakt. Aan buitenkant is niet te zien dat er sleutel inzitten

Goede prijs kwaliteit

Nette sloten voor een leuke prijs

Razend snelle levering van een prima product

Slotcilinder besteld, razend snel geleverd en prima passende sleutels.

Duidelijke en overzichtelijke website Cilindersloten zijn snel geleverd.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs