Duidelijkheid en snelle levering

Ik had een slot op sleutelnummer nodig En de uitleg op de site was duidelijk En werd snel geleverd

Uitstekende communicatie en snelle levering

duidelijke en snelle reactie op mail, zoals het hoort ! Levering de volgende dag conform afspraak.

Prima, snel verstuurd

Producten zijn snel ontvangen. Prima webshop.

Geweldige service!

Zeer snelle levering

Alles perfect verlopen

Perfecte sloten, service en afhandeling

Vooraf even overleg over de nieuwe sloten. De oude sloten opgemeten en foto's aangeleverd. Samen bekeken welke oplossingen er waren en vervolgens besteld. Van begin tot eind prima service en voor snel en efficiënt. Super blij met deze winkel!

Mooie producten voor een scherpe prijs.

Was iets door mijzelf misgegaan bij de bestelling met het doorgeven van een maat voor een cylinderslot. Na telefonisch overleg samen de oplossing gevonden. Direct uit kunnen voeren en geheel tevreden met de nieuwe cylinders en deurbeslag. Top en nogmaals dank voor de goede en snelle service voor het opsturen van een onderdeel.

Levering prima, sleutels niet allemaal goed

De logistieke kant is prima verlopen, tijdige updates over levering en conform afspraak geleverd. Over de sleutels van de gelijk sluitende sloten ben ik minder tevreden. Deze werken niet zo soepel als zo moeten. Bij de meeste sleutels moet je kracht zetten om de sleutel volledig in het slot de krijgen en het draaien gaan niet bepaald soepel. De negatieve aanbeveling is voor het product, niet voor slotenwereld.nl

Top service.

omruil van een verkeerd ingemeten deurbeslag werd zonder problemen en snel uitgevoerd.

Zeker snelle Levering.

Zeker snelle Levering.

Snel en goed geholpen

Goede info en juiste product gevonden.

Alles in orde, correcte webwinkel en snelle levering

Alles in orde, correcte webwinkel en snelle levering

Prima webwinkel!

Duidelijke website en goed advies. Levering verliep prima.

Drie gelijksluitende cilinders besteld, snel geleverd. Een van de knopcilinders paste niet in een oud insteekslot: de meenemer moest daar in spiegelbeeld. Een telefoontje met Nick en hij stuurde me een nieuwe meenemer die ik makkelijk zelf kon vervangen. Werkt perfect nu!

Snelle levering, goede prijs

Prima sleutels gemaakt op nummer.

Uitstekende service

Drie gelijksluitende cilindersloten besteld die de volgende dag klaar waren. Erg prettig. Ik heb de sloten opgehaald omdat ik toch in de buurt woon. Alles lag klaar. Daar kunnen afrekenen. Dus in totaal een erg goede ervaring. Volgende sloten zullen ook daar besteld gaan worden.

Zeer tevreden over de goede voorlichting en afhandeling

Zie boven

lekker snel

fijn als je een sleutel nodig hebt en die tamelijk snel ontvangt via de post.

Makkelijk om te bestellen

Jullie zijn goed te vinden op internet. Bestellen ging ook eenvoudig en de sleutel werd keurig ingepakt thuis afgeleverd.

Correct en snelle levering

Snel geholpen

Fijn en snel geholpen

Ik heb 4 gelijke cilinders Nemef NF3 besteld op zondag. Op dinsdag werden de cilinders aangetekend geleverd en precies de maten zoals besteld. De cilinders plaatsen was 5 minuten werk en werken prima!

Super snelle levering

Binnen 1 dag verstuurd, dus perfect

Snelle correcte levering en communicatie

Prima prijs en kwaliteit

Aanpassing van de cilinders bleek gelukkig mogelijk na een meetfout. Wel met meerprijs

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs