Very good customer Service

Friendly customer service, good products at a fair price.

Snelle levering en ook snelle respons op email

Sloten besteld. Slotenwereld belde met vraag en gaf advies en was zeer coöperatief. Hartelijk dank voor het proactiefmeedenken.

Perfect,

4 gelijksluitende cilinderset besteld met diverse afmetingen. Alles is juist ontvangen!

Perfect en snel en goed geregeld .

Snelle levering .

Gewoon, uitstekend!

Heel fijn dat er direct antwoord wordt gegeven op vragen via de mail. Goede service en een mooie en heldere site. Artikelen zeer snel verstuurd. Kortom, ik ben zeer tevreden.

geheel volgens verwachting verlopen

sloten geheel volgens de site levervoorwaarden en snel geleverd

Fijn bedrijf, makkelijk besteld en snel verzonden.

Makkelijk te bestellen en snel verzonden. Wordt netjes te woord gestaan en helpen je graag.

Kwaliteits spul en snel verzonden

Alvorens ik ging bestellen even gebeld over de maatvoering, keurig te woord gestaan. Zelfde dag alles besteld, en er werd zelfs nog even achteraan gebeld door de winkel, klopt u bestelling zo? Binnen twee dagen alles keurig in huis ontvangen.

Perfect, Eerlijke en goede prijsverhouding

Luister goed naar de wensen van de klant

Fijn bedrijf.

Snelle levering en prima service.

Zelden zo'n goede en snelle klantenservice gezien.

Erkende merken voor een scherpe prijs. Klantenservice reageert steeds snel en correct, denkt actief mee en zorgt voor een passende oplossing. Echt top! Speciale cilinders besteld, levertijd 10 dagen. Binnen een week in huis.

uistekend

eerst telefonisch informatie gevraagd en ik kreeg zeer duidelijke uitleg , daarna bestelling gedaan en de volgende dag was het al bezorgd ,ik ben zeer tevreden

geweldig

goede service

super geholpen

de cilinders na besteld en sleutels passen perfect en snelle levering

Snel en efficiënt

Hele snelle service

Snel geleverd voor goede prijs

Ok

Snel en vriendelijk

Bestel altijd hier sleutels en sloten gaat altijd goed.

Gewoon goed en netjes, zoals het hoort

Product goed verpakt ontvangen, het was exact zoals besteld en verwacht. Ben er erg blij mee.

Snel het juiste artikel ontvangen

Bij het bestellen van een extra sleutel hoef je alleen de code mee te geven. Dezelfde dag is de sleutel al onderweg.

Snel en duidelijke configuratie

Ik wist door de keuzehulp precies welke sleutel ik moest bestellen en deze werden heel snel geleverd. Prijs was ook goed. Top!

Snel en goed geleverd!

Makkelijk besteld en snel in huis.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs