Laden reviews...
541 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren doorgaans snelle leveringen en vriendelijke service. Het bestelproces is overzichtelijk en prijzen zijn scherp. De communicatie is meestal helder en er wordt snel geschakeld bij vragen of problemen. Over het geheel genomen is Slotenwereld.nl een betrouwbare en gemakkelijke partij om mee te werken.
Prijs/kwaliteit prima verhouding, snelle levering en snelle montage. Aanrader, 5 sterren dik verdiend!
22 June 2026
Ralph
Bovenkarspel
De levertijd is normaal gesproken vrij lang. 5 tot 10 dagen. Maar wel begrip voor. Het uitstellen van de bezorging i.v.m. vakantie was geen probleem. We kregen na de vakantie ‘n berichtje dat het pakketje vanaf dan bezorgd kon worden.
21 June 2026
SPM van Broekhoven
Bergen op Zoom
Bij vragen kan ik steeds telefonisch terecht wat voor mij een must is voor leverancier te zijn in onze firma
19 June 2026
Chris
puurs
Mijn order moest nog aangepast door een foutje van mij. Werd direct geregeld. Top!
Beveelt niet aan
18 June 2026
Jaap
AMSTERDAM
Snel, betrouwbaar en een hele duidelijke site waar ik snel een extra cilinderslot heb besteld 2 dagen later in huis
17 June 2026
Roeland
Doetinchem
Eenvoudig om sleutels bij te bestellen
17 June 2026
Harold
Renkum
16 June 2026
Suren
Den haag
Cilinders voor deur sloten besteld. Gebruiksvriendelijke website, vlotte levering, goed materiaal.
16 June 2026
Henk
Woudenberg
Mij bestelling was wat rommelig. Maar door de op en top service. Heb ik precies gekregen wat ik wilde.
Hans
Amsterdam
erg snel geleverd
max
Dalfsen
was mijn pasje kwijt en wilde nog wat sloten erbij bestellen . moest wat gegevens doorgeven en een sleutel nummer en met 2 dagen had ik de sloten in huis zonder sleutels wanneer je het pasje kwijt bent krijg je geen sleutels geleverd goed geregeld en geeft mij een veilig gevoel.
elly
Alphen aan den rijn
Gemakkelijk om sloten en cilinders bij te bestellen. Snelle levering. Goede prijs.
14 June 2026
Vincent
Vlaardingen
Nette levering volgens de opgegeven levertijd tegen een scherpe prijs. Verder geen op- of aanmerkingen.
Daniel
Deventer
De website is overzichtelijk en het bestelproces is duidelijk. Ik had een extra cilinder nodig voor bestaande sleutels.
Dennis
Dordrecht
Altijd een snelle levering. Exact wat het moet zijn voor een goede prijs. Al jaren klant maar het blijft een goed bedrijf.
Jan
Capelle aan den IJssel
Makkelijk online bestellen en een snelle levering
Wichard
Borne
Makkelijk en snel bestellen en snel geleverd
Peter
Almere
Al verschillende bestellingen bij gedaan en steeds gekregen wat we gevraagd hadden. Ook bij nabestellingen met dezelfde code.
Bart
Buizingen
Ik bestelde een cilinderslot dat met dezelfde sleutel gebruikt kon worden als we nu al gebruiken. Al na twee dagen werd de aangepaste cilinder geleverd. Inclusief drie sleutels en ook nog eens voor een heel aantrekkelijke prijs.
Cliff
Amsterdam
Na probleem heel correct afgehandeld
10 June 2026
Martin
Beringen
Bestelling wordt snel gereedgemaakt, alleen DPD doet er 3 dagen over om het thuis te bezorgen!.
10 June 2026
Gerard
Spijkenisse
Goed contact gehad, en de cilinders goed ontvangen.
9 June 2026
Egbert
Hasselt
Toch maar besloten om alle slotcylinders te vervangen en ze gelijksluitend te maken. Via Slotenwereld kon ik makkelijk een setje samenstellen en verschillende lengtes aangeven. Vlot in huis en waar voor je geld.
8 June 2026
Robin
Roermond
Perfekt werkende sleutels.
8 June 2026
Huub
Heeze
Cilinder bij besteld op sleutel nummer Helemaal perfect
7 June 2026
Johan