Ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Slotenwereld.nl. De website is duidelijk en overzichtelijk, waardoor ik precies kon vinden wat ik zocht. De bestelling werd snel verwerkt en netjes verpakt geleverd. De producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Ook de klantenservice is vriendelijk, behulpzaam en reageert snel op vragen. Kortom: een betrouwbare webshop waar ik zeker vaker zal bestellen!

Alles gekregen zoals altijd

Al meerdere keren sloten gekocht bij Slotenwereld en het altijd tot volle tevredenheid geweest. Eeen zeer goede prijs en een vlotte levering.

Snelle levering, goede kwaliteit

Voor het vervangen van de cilinders hier uit gekomen. Snelle levering voor een prima prijs.

Duidelijke site, bestelling is zo geplaatst

Op maandag mijn nabestelling geplaatst en op woensdag heb ik mijn bestelling al compleet ontvangen

Goede snelle service

Professioneel en snel

Supersnel en uitstekende klantenservice

sleutels perfect!

Snelle levering, sleutels passen echt perfect. Beter dan degene die ik heb laten slijpen bij een schoenmaker. Verpakking wel heel erg overdreven (in seal zakje, dan in bubble envelop, en dan nog in een doosje) Dan snap ik dat er (hoge) verzendkosten zijn.

Professioneel en betrouwbaar

Vervanging van onze cilinders ging vliegensvlug. Na bestelling had ik ze de volgende dag al in huis. Gelukkig had ik de originele nota nog dus dat maakte het makkelijker. Het enige puntje is dat ik graag de nota in pdf had willen ontvangen en niet als tekst in de mail.

Topservice bij sleutelplan

Op geen enkele website werd mijn sleutelnummer herkend behalve bij hun. Achteraf bleek dit te komen doordat het nummer onderdeel was van een sleutelplan. Voor hun geen probleem, ze mailde mij de volgende dag en obv een foto konden zij rechtstreeks bij de leverancier het juiste cilinder bestellen. Bedankt!

Goede kwaliteit snelle levering

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit

Niks op aan te merken!

Niks op aan te merken!

Uitstekend geholpen!

Onlangs een zgn. R6 sleutel besteld bij Slotenwereld. Dit is een type sleutel dat je niet bij willekeurig welke slotenmaker dan ook kunt bestellen. Gekeken op de site en zag gelijk dat ik daar wél dit type sleutel kon bestellen. Gewoon sleutelnummer doorgeven en Slotenwereld deed de rest. Aanradertje!

Gewoon top !!

Maar dat wist ik al uit ervaring , Helaas kan je niet meer sterren geven ,

Goede prijs en snelle levering

Het was vandaag besteld en morgen in huis, voor een mooie prijs en het was eenvoudig te bestellen.

er zaat nog een "baard"aan het sleuteltje

Deze AXA raamsluiting is in een woord geweldig, 2 kierstanden zonder dat ze bij je binnen kunnen komen. De installatie daarvan was met behulp van een mal duidelijk en snel gerealiseerd.

Snelle levering l me

Makkelijk bestellen en een hele snelle levering

Als titel- Makkelijk bestellen en hele snelle levering

Snelle en correcte levering

Snel. Adequaat. Passende oplossing

Uitgebreid assortiment sloten en toebehoren. Makkelijk te vinden wat ik nodig had. Met inzichtgevende tekeningen en maten.

Het product was zoals beschreven en heb ik dat in goede orde ontvangen. Top!

Perfect!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Goede prijs, snelle levering en uitstekend service!

De bestelling werd snel geleverd maar het onderdeel bleek buiten hun schuld defect te zijn. Na contact met de klantenservice werd direct actie ondernomen en een vervangend artikel toegestuurd. Kortom, uitstekende service!

Gewoon goed

Slot besteld op nummer zodat alles met dezelfde sleutel bediend kan worden...alles past gewoon en werkt feilloos. Had het bestelde snel in huis

Snelle levering van nieuwe sleutels! Binnen 24 uur geregeld!!

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs