Prima. Volledig volgens bestelling en snel

Prima ervaring. Snel, compleet en goedverzorgd

Nette afhandeling van het probleem

Het product was al 2 a 3 jaar oud maar niet meer te reparen. Ik heb uiteindelijk bijna 60% vergoeding ontvangen. Medewerker reageerde meestal snel, alleen toen hij moest overleggen met leverancier, moest ik een paar keer een herinneringsmail sturen. Maar verder reageert Slotenwereld heel goed, snel en klantvriendelijkheid. Koop zeker weer in de toekomst via jullie webshop.

Duidelijk en helder.

Antwoord op mijn vraag was duidelijk en kon ik direct een nabestellingen plaatsen van een cilinderslot bij mijn bestaande sleutels.

Duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering.

vorige week 6 stuks cilinders gekocht via de site. zeer gebruiksvriendelijke site en de mogelijkheden zijn enorm qua cilindermaten. gebruiksvriendelijk betaalmethode en een dag later werden mijn cilinders door de post bezorgd. kortom, een aanrader.

Super snel geleverd en zeer scherpe prijs

Gewoon goed en prima prijzen

Snelle levering en voor de toekomst zeker weer

Goed advies en zeer attent

Goed advies en snel opgestuurd

Prime sloten

Mooi slot en snel geleverd

Snel en goed

Snelle levering van op code gemaakte cilindersloten.

Via de mail fijn en snel contact gehad, levering was snel en de sleutels zijn goed

Snel en precies

Snel en precies

Super Webshop

Weer een uitmuntende service en ook weer een supersnelle verzending. Ga zo door, ik kom hier zeker terug voor meer !!

overzichtelijke site en gemakkelijk besteld en op tijd geleverd

overzichtelijke site en gemakkelijk besteld en op tijd geleverd

Bijzonder snel en retour was geen probleem

Snelle service. Gelukkig was het omruilen van het slot geen probleem en werd direct geregeld.

Duidelijke site, snelle levering. Prima prijzen. Alles past perfect.

Klasse

Makkelijk bestellen, snel geleverd alls klopt.

Snelle levering, maar niet goed geleverd

Snelle bestelling en levering, echter 1 cilinder was niet gevuld en dus niet te gebruiken en een andere cilinder ging erg stroef. Moest dus beiden terug sturen. Dit is echter goed geregeld en werd niet moeilijk gedaan. Hoop dat ik ze net zo snel, maar dan werkend terug ga krijgen. Raad ze wel aan, ondanks de foutjes.

Snel, goede service, goed meegedacht met mijn wensen.

Positief, Wanneer nodig, een aanrader.

Super snel

Makkelijke website ,eenvoudig bestellen,supersnelle levering en duidelijke communicatie !!

Snelle service, en veel keus

Duidelijke website met veel keus en snel geleverd.

Geleverd zoals besteld, direct de andere dag!

Hier kun je met een gerust hart zalen doen.

Perfecte levering. 7 cilinders, verschillende uitvoeringen binnen een dag geleverd!

Zie boven.

Met wat hobbels alles goed ontvangen

Helaas verliep, door een te technische storing het bezorg proces niet perfect. Sloten wereld erft het wel perfect opgelost. We zijn erg blij met de goed werkende cilinders !

Snelle levering de volgende dag al.

Snelle levering de volgende dag al.

Snel geleverd, voor een nette prijs

Snel geleverd, voor een nette prijs