Snelle levering de volgende dag al.

Snelle levering de volgende dag al.

Snel geleverd, voor een nette prijs

Snel geleverd, voor een nette prijs

Snelle leveranties en volgens afspraak

Mooie sleutels.

U lijdt aan schromelijke overschatting van de aflever tijden. De bestelling zou de volgende dag geleverd worden. Het werd bijna een week later. En kom nu niet dat het aan de postbesteller ligt, u moet zich beter op de bezorgmarkt richten en reële levertijden hanteren. Gaat het wel goed met mijn sleutels? Sleutels zijn gevoelige artikelen. Ik ga de volgende keer op een andere manier te werk! Vr. Gr.

Uitstekend, meedenkend, accuraat en correct

Cilinder besteld, deze was niet op voorraad maar kreeg voorstel voor duurdere vervanger die wel op voorraad was zonder meerkosten.

Keurige levering

Helaas was er 1 cilinder niet op voorraad. Werden keurig telefonisch op de hoogte gebracht. Rest van de bestelling werd volgende dag bezorgd. Zeer tevreden.

Heel tevreden

Zeer tevreden omtrent 5 geleverde cilinder sloten. Zowel zeer tevreden over de bezorging, kwaliteit, duidelijke webshop en prijs. Top!

Top service en prijs

Goed en snel geholpen voor een erg mooie prijs.

Super snel geleverd voor een goede prijs in een woord: klaase!

Sloten en deurbeslag besteld, was volgende dag al geleverd. Bedrijf doet wat het beloofd (kunnen anderen nog een voorbeeld aan nemen . . ) Ik zou zeggen:"Ga zo door".

Te lange levertijd

Bestelling ging vlot maar er achteraan bellen om er achter te komen waar de bestelling bleef

Snelle acurate service

Uitstekende snelle levering

Goede en snelle levering

Super service

Vlotte levering van prima passenede sleutels

Zeer klantvriendelijk. En een goed slot

uitgebreide keuze en snelle service

Heldere website die je een goed overzicht geeft van alle mogelijkheden met voor en nadelen. Uitgebreide keuze, scherpe prijzen, snelle levering;

Vlotte levering en goede opvolging

Ik kreeg een melding van een probleem bij de leverancier. Een en ander werd vlot en afdoende . Prijsstelling is goed.

Wou mijn sloten verlengd hebben, ivm dikkere deuren. Desbetreffende onderdelen daarvoor, waren snel geregeld en verzonden.

Ongelooflijke prijzen voor geweldige kwaliteit!

Een SKG3/NF3 knopcilinder van Nemef besteld. Met 3 extra sleutels €64,00!

Prima snel en correct geleverd

Prima snel en correct geleverd

Snelle levering tegen goede prijs

Eenvoudig bestellen via de website. Snelle levering. Goede prijs.

Prima bedrijf ruim assortiment

super

Goede site , snelle levering, prima materiaal.

Prima en vakkundig.

Voor alle zekerheid belde Slotenwereld mij voor verzending op of het klopte wat ik besteld had met het geen zij zouden versturen. Prima actie en alles keurig de volgende dag ontvangen. Prima bedrijf!

Goede service en kwaliteit

Alles is goed geregeld