Snel en goed

Gelijksluitende slotcilinder besteld en die werd snel en correct door DPD afgeleverd

Niet voor herhaling vatbaar

Ondanks belofte vandaag besteld morgen in huis, duurde het bijna drie weken voor ik de bestelde cilinders in huis had. Kreeg pas uitleg over de vertraging nadat ik zelf een keer of vijf gebeld had. Ook de belofte om terug te bellen werd niet nagekomen.

goede en snelle levering met de juiste sloten

Alles werd correct en vakbekwaam afgewerkt, dit is een voorbeeld voor soortgenoten

Goede informatie,overzichtelijke site

Goede kwaliteit,snelle levering,prijs kwaliteitsverhouding

Prima passende sleutels.

De sleutels passen perfect en werden snel ontvangen.

goed zoals het moet zijn

geleverd volgens omschrijving site

onder de maat

Niet geleverd op tijd (kan gebeuren), maar vervolgens op mail niet antwoorden kan natuurlijk niet.

Ik was op zoek naar specifieke deurkrukken, daarbij had ik ook nog een los setje rozetten nodig. Dit was niet te selecteren op de website, maar via email kon dit moeiteloos worden besteld. Voor een aantal vragen die ik erover had werd contact opgenomen met de fabrikant voor een accuraat antwoord. De levering was vlot en netjes. Aanrader!

Duidelijke site prima afhandeling

Snelle levering en product zoals beschreven

Snelle levering en product zoals beschreven

Zeer goed snelle levering!

Netjes geleverd zoals afgesproken.

Juiste producten geleverd binnen de aangegeven levertijd.

Een ruim assortiment op voorraad met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit.

Sleutel was makkelijk te bestellen en werd snel verzonden. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Volgens een bouwmarkt was de sleutel alleen te bestellen met een bijbehorend certificaat voor rond de 50 euro. Bleek dat er geen certificaat bij deze sleutel hoort maar dat er met het nummer op de sleutel een extra sleutel te bestellen was voor nog geen 10 euro.

Kei netjes geregeld en geleverd.

Het bestellen ging hartstikke handig en het wordt kei netjes geleverd binnen een zeer acceptabele levertijd. Hoe zou zoiets nog beter kunnen?

Goede en snelle service!

Eenvoudige bestelprocedure en vlotte levering!

goed en snel

goed en snel

Goede service en snelle afhandeling!

Bij het kiezen van de cilinders ben ik goed geholpen door de medewerkers. Ondanks dat de leverancier van het merk gesloten was in de vakantie zijn de cilinders sneller dan verwacht geleverd. Helemaal top!

Snel en goed geregeld.

Bij slotenwereld was de bestelling snel geplaatst en verzendklaar gemaakt. Helaas liet de vervoerder DPD weer steken vallen. Geef dus bij uw bestellingf aan dat ze niet via DPD moeten verzenden.

Goede producten tegen een aantrekkelijke prijs

Bestelling werd wat later geleverd dan gedacht, maar daarover is wel duidelijk gecommuniceerd. Prima service.

keurig

bijzonder om nog te melden dat de levering in de avonduren tegen 22.00 uur, 10 minuten voor levering via een sms werd aangekondigd, keurig!

uitstekend

zeer vriendelijk, en behulpzaam. ook het omwisselen ven een cilinder was geen probleem

Supersnelle levering, netjes verpakt, Niets mis mee!!!

Snel gevonden op de website, netjes geleverd.

Volgens afspraak snel geleverd. Voor een nieuwe set SKG-3 cilinders is de prijs overal gelijk. Deze website komt betrouwbaar over. Aanrader.

Aanrader!

Communicatie van de medewerkers als het transportbedrijf verloopt zeer snel en netjes! hier mogen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Verder goed assortiment met mooie producten en een concurrerende prijs

Duidelijke website, handige tips en snelle bezorging

10/10

Berkelse Poort 27 A