De sloten zijn goed alleen levering is wat langzaam.

Ik heb naar 4 dagen achter mij besteling aan gebeld waar die bleef. Antwoord er waren geen sleuls genoeg. Toch wetd het op een die dag het wel verstuurt. maar om dat het via DPD gaat wort het weekend niet geleverd dus kwam het maandag. precies 1 week naar besteling. toen was er 1 te wijnig geleverd en 1 slot niet goed heb er over gebeld en dit is erg goed op gelost kreeg voor de niet goede slot een nieuwe en de aldere slot werd als nog ook geleverd 2 dagen later is alles gelevert. Maar de snelheid had zekker beter gemogen. en ander de klant mede delen waarom. want het stond een dag naar besteling alkaar voor verzending staater in de mail maar dit was dus niet zo. Dus jun je beter een andere mail sturen. Ik heb zelf een beddrijf dus weet hoe het gaat maar ook hoe het kan.

Snelle levertijd

Goed product met een snelle levering

Zeer snelle levering van nabestelde cylinder met niet standaard afmetingen.

Besteld en 2 dagen later in huis. Goede website.

Helemaal top

Sloten besteld in de configuratie die wij wenste, en ze werden geleverd op onze wens datum. Netjes verpakt. Monteren was zo gepiept.

Alles perfect en vlot verlopen!

Geen opmerkingen, perfect verlopen

Snelle levering en duidelijke berichten

Zoals boven

Uitstekende prijs-kwaliteit en snelle levering

Ik bestelde 9 gelijksluitende cilinders van Nemef. SKG***. Diverse afmetingen. Inclusief certificaat. De prijs was uitstekend ! Ze werden binnen 1 dag bezorgd. (inclusief 27 sleutels) Precies volgens afspraak. Ook het aanvullend advies was goed. Ik wilde een reserve bijbestellen maar dat was niet nodig omdat zowel cilinders als sleutels bij te bestellen zijn.

Zeer snel geleverd en compleet!

Veel keus aan sloten en een snelle levering

Ik kwam erachter dat ik 1 (vd 3 cilinders) verkeerd had opgemeten. Direct een mail gestuurd en de volgende dag was het opgelost en kreeg ik de bevestigingsmail. De dag erna kreeg ik de 3 cilinders keurig op tijd!

Snel

Goede en duidelijke site, snelle helpdesk die goed meedenkt.Volgende dag hadden we de cilinders al in huis.

Goed geregeld!

Snelle levering En prima cilinders voor dit geld Tevreden!!

Prima. Volledig volgens bestelling en snel

Prima ervaring. Snel, compleet en goedverzorgd

Nette afhandeling van het probleem

Het product was al 2 a 3 jaar oud maar niet meer te reparen. Ik heb uiteindelijk bijna 60% vergoeding ontvangen. Medewerker reageerde meestal snel, alleen toen hij moest overleggen met leverancier, moest ik een paar keer een herinneringsmail sturen. Maar verder reageert Slotenwereld heel goed, snel en klantvriendelijkheid. Koop zeker weer in de toekomst via jullie webshop.

Duidelijk en helder.

Antwoord op mijn vraag was duidelijk en kon ik direct een nabestellingen plaatsen van een cilinderslot bij mijn bestaande sleutels.

Duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering.

vorige week 6 stuks cilinders gekocht via de site. zeer gebruiksvriendelijke site en de mogelijkheden zijn enorm qua cilindermaten. gebruiksvriendelijk betaalmethode en een dag later werden mijn cilinders door de post bezorgd. kortom, een aanrader.

Super snel geleverd en zeer scherpe prijs

Gewoon goed en prima prijzen

Snelle levering en voor de toekomst zeker weer

Goed advies en zeer attent

Goed advies en snel opgestuurd

Prime sloten

Mooi slot en snel geleverd

Snel en goed

Snelle levering van op code gemaakte cilindersloten.

Via de mail fijn en snel contact gehad, levering was snel en de sleutels zijn goed

Snel en precies

Snel en precies

Super Webshop

Weer een uitmuntende service en ook weer een supersnelle verzending. Ga zo door, ik kom hier zeker terug voor meer !!

overzichtelijke site en gemakkelijk besteld en op tijd geleverd

overzichtelijke site en gemakkelijk besteld en op tijd geleverd

Bijzonder snel en retour was geen probleem

Snelle service. Gelukkig was het omruilen van het slot geen probleem en werd direct geregeld.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs