Prima ervaring

Mensen met verstand van zaken.

Aardige meneer die me via de telefoon geduldig hielp. Ool hielp hij mij om via de website de sleutels te bestellen. Volgende dag geleverd. Top..

Binnen 2 dagen precies de maatwerk sloten geleverd die we nodig hadden.

Snelle service maar onduidelijke site

Snelle service binnen een dag waren de sloten met gelijke cilinders binnen. Alleen onduidelijk op de site hoeveel sleutels je erbij krijgt. Dus nu zit ik met een overschot aan sleutels 9 stuks teveel!!

Scherpe prijs, uitstekende kwaliteit!

Ik heb nu 3 sleutels voor 20 euro (exc. verzending). Dit vraagt mijn lokale slotenmaker voor 1 sleutel... De sleutels zien er mij gewoon origineel uit. Toch handig dat de code van de sleutel voldoende is.

Snel geleverd en uitstekend gemaakt

Ik heb 2 sleutels besteld van verschillende cilindersloten van het merk AXA. De sleutels zijn snel geleverd en passend uitstekend. Het was even spannend m.b.t. het sleutelnummer wat ik heb opgegeven of dat het juiste was, maar zoals geschreven, prima passend!

Telefonisch goed begeleid, website overdadig en toch wat verwarrend

Toelichting: Wat bedoel ik met verwarrend, door eigen toedoen heb ik per ongeluk 4 sleutels besteld en over het hoofd gezien dat het om stelletjes van twee tegelijk ging. Jammer. m. vr gr Jacques Ligtvoet

Een top service

Ik heb savond’s de sloten besteld nadat mijn dochter haar sleutels kwijt was en volgende avond werd het al netjes geleverd Als ik mensen ken die ook nieuwe cilinders nodig hebben dan stuur ik ze meteen naar deze site niet duur en super snelle service

De sleutels besteld die ik nodig had. Aangegeven dat ik ze zou komen ophalen. Ik werd al heel snel gebeld dat ze klaar lagen. Helemaal top dus.

Fijn dat we meteen de volgende dag het defecte cilinderslot al konden vervangen.

Snel en goed

Snel en goed

Snel

Mijn fout, als je op basis van een andere sleutel (nummer) sloten bij wilt laten maken eerst goed kijken. Bij elk slot zitten 3 sleutels bij Dom, 3 bijbesteld maar ik kan een vermoeden dat die niet meer komen. Heb er voldoende dus.. En toch een positieve reactie

Snelle reactie op mijn vragen en goede levering

Snelle correcte levering

Duidelijke website, de verschillende cylindersloten makkelijk kunnen bestellen, was op voorraad, volgende dag in huis.

Snel, correct en naar verwachting

Duidelijke site om te bestellen. De levering was snel zoals belooft.

Goed en klantvriendelijk

Zij denken met je mee. Ik had de bestelling niet goed ingegeven. Dit viel hen op en zij belden mij of dit wel mijn bedoeling was of dat het anders moest zijn.

probleem netjes en snel opgelost

probleem lag bij de bezorger stond oplijst bezorgt maar dit was niet het geval.

prima levering

Heb mijn bestelling keurig op tijd in een stevige doos ontvangen. Goede kwaliteit tegen de laagste prijs op internet

Denkt mee met de klant en goede hulp geboden bij omruilen. Snelle levering.

In een woord, perfect!

Zeer duidelijk aanbod en had op de site binnen notime het exacte zelfde slot gevonden die bij mij stuk gegaan was, levering was zeer vlot ondanks de kerstdrukte Kortom zeer goede service

Goedkoop en groot kwalitatief goed assortiment.

De shop had nemef deurbeslag met pc maat 85 op voorraad voor een goed prijsje. Daar ben ik zeer tevreden mee.

Snelle levering. klantenservice wordt je vriendelijk te woord gestaan en het probleem wordt snel opgelost. Gerard

Topservice

Het bestellen via de site ging gemakkelijk De levering was vlot en de produkten voldoen aan de verwachtingen. Contact met n medewerker was vriendelijk. Door n storing bij Ideal waren er per ingeluk 2 orders geplaatst, dat werd nagevraagd om tevoorkomen dat er een verkeerde levering zou plaats vinde. Superklantvriendelijk!

Goed product. Lage kosten en snelle levering. Bij vragen word je met de berichten service direct te woord gestaan. Topervaring.

Denken heel goed met je mee

Wij zijn goed geadviseerd

Berkelse Poort 27 A