Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering voor een goede prijs. Goede uitleg

Goede snelle service

Gewenste bestelling kwam als brievenbus pakketje binnen een dag aan, goede en snelle service. Heb direct die avond nog het slot geïnstalleerd. Prijs kwaliteit is goed

Juiste product snel geleverd voor goede prijs

Ondanks de drukte voor kerst kwam het pakket snel, wat fijn was, omdat ons slot op de voordeur kapot was gegaan.

Snel en netjes geleverd

Fijne en duidelijk site

Ruime keus en prima service

Was een cilinder vergeten te bestellen maar deze werd snel en zonder problemen nageleverd.

Goede prijs kwaliteit en snelle leverig

Een duidelijke website, goede kwaliteit, een gunstige prijs en zeer vlotte levering. Een dikke duim!

Goede snelle service. Top

Snel en volgens afspraak geleverd.

Goed bereikbaar en deskundige hulp.

Service gericht met een hoofdletter S

Zocht nieuwe cilinders voor ons huis. Wat een assortiment en zo makkelijk te bestellen via de zeer duidelijke website. En heb je toch nog een vraag zoals ik, dan krijg je prima telefonisch advies. Top.

Bestelling veranderd,geen probleem,snel opgelost

Soepel.

Snel en perfect op mijn wensen

Makkelijk een bestelling precies op mijn wensen te maken. Erg snel gemaakt en verzonden. Goede communicatie en verwachtingsmanagement.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Slotenwereld heeft een ruim assortiment. De website is overzichtelijk en het bestellen van de cilindersloten was eenvoudig. Daarnaast een snelle levering.

Ik heb niets ontvangen

Ik heb niets, wel betaald ontvangen en wacht al een week lang op een reactie!

Slecht

Staat niet goed dan retourneren. Hadden zelf verkeerd nr opgegeven maar mochten niet retourneren . Was op code gemaakt alleen nergens in de omschrijving terug te vinden dat dit niet kan.

Zeer snelle goede service. Producten zoals beschreven.

Super en snel geregeld

Perfecte ervaring

Duidelijkheid, snel, geïnformeerd

Goede ervaring mee bij nabestellen 10 certificaat sleutels. Werd goed op de hoogte gehouden na vragen van mij over leverdatum. Die communicatie was snel en volledig. Kwaliteit sleutels? Ze passen allemaal.

Klantvriendelijk en snelle service

Makkelijk

Makkelijk bestellen en snel geleverd alleen hoe weten jullie dat de besteller van de sleutel de rechtmatige eigenaar is

Snelle levering en behulpzaam

snel geleverd

Prima website, duidelijk, snel juiste product gevonden, besteld, betaald en de volgende dag ontvangen. Zo hoort het te gaan. Top jongens!

Duidelijke website en uitstekende communicatie. Levering was ook zeer snel. Niets op aan te merken.

Snel in huis

Grote sortering

Scherp geprijsd en snelle levering

Na vergelijkingen online, bij Slotenwereld uitgekomen. Makkelijk bestellen en snelle levering.

super service en snel geleverd

Het bestellen op de website was duidelijk en goed te doen. De levering was snel en de service goed!

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs