Snelle en correcte levering

Snel en op tijd geleverd

Ruim assortiment en snelle levering.

Veel keuze uit diverse cilinders. Ook handig om verschillende opties toe te voegen. Website werk prettig en goede uitleg hoe het juiste product te bestellen. Levering is er erg snel. Op zondag avond besteld en op maandag al geleverd.

Prima ervaring en snelle leverng

Bij Slotenwereld het NEMEF ENTR slot besteld, bestelling ging makkelijk en werd zeer snel geleverd. Hierna nog twee extra sleutels nabesteld en ook deze binnen twee dagen in huis. Dus kan niet anders dan positief zijn over Slotenwereld.

Super service

Snelle klantenservice. Kon order nog aanpassen en aanvullen

Goede hulp bij telefonisch contact

Snelle levering van kwaliteitssloten

3 gelijk sluitende cilinders van verschillende maten besteld en de volgende dag al geleverd. Super!

Duidelijke website en betrouwbare levering

Tegen een scherpe prijs een aantal cilinders besteld van Nemef. Levering was goed en product was naar behoren. Scheelt me heel geld tov een slotenmaker.

Snel, makkelijk en goede service

Snel, makkelijk en goede service

Snel en overzichtelijk

Duidelijke website met actuele voorraad. Bestellen met extra sleutels binnen 2 dagen geleverd. Top

Zeer goede en snelle service !!!!!!!

Zeer goede en snelle service !!!!!!! Zeer tevreden, want normaal plaats ik nooit een beoordeling. En dat meen ik! Terwijl ik al jaren heel veel op internet bestel!

Niet alles ging goed, maar uitstekend opgelost.

Eerste levering was mooi op tijd. Alleen bleek ik zelf met 1 cilinder een meetfout te hebben gemaakt. Gelukkig was dat geen probleem, deze kon retour, en ik kreeg een andere toegestuurd. Helaas was de vervanger ook niet goed, de maat was anders dan gevraagd. Maar ook dit werd vlot en zonder gezeur opgelost. Snelle reactie op email, en duidelijk verhaal. Bedankt Nick!

Is prima verlopen

Eerst even contact gehad en snel antwoord. Daarna besteld en 5 dagen later was het geleverd.

Makkelijk bestellen, snelle levering.

prima service

Prima service en snelle levering

Goede prijs, snelle levering en goede service!

's-avonds laat brak de sleutel af van de keukendeur. Helaas was de afgebroken sleutel er met geen mogelijkheid meer uit te halen. Rond 23.00 uur snel een nieuwe besteld, maar per abuis de verkeerde maat. Direct daarna de juiste besteld en een mail gestuurd om de eerste bestelling te annuleren. De volgende ochtend was de eerste bestelling geannuleerd en was de betaling als teruggestort! Tevens per mail de bevestiging hiervan ontvangen. Netjes! Via de bezorgdienst "red je pakketje" werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van de bezorging. Rond 19.30 uur stond de koerier voor de deur. Zeer vriendelijk en netjes! Daar kunnen de andere pakketdiensten nog wat van leren... 10 minuten daarna was de nieuwe cilinder weer gemonteerd en kon de keukendeur weer op slot. Kortom een zeer goede ervaring met Slotenwereld.nl!

Correcte snelle afhandeling

Goed geadviseerd. Snelle response

Duidelijke instructies op website voor nabestellen cilinders en sleutels

Goede prijs voor een cilinder van ISEO en een aantal sleutels. Prima levertijd en gemakkelijke te bestellen. Op de website staan duidelijke instructies voor het nabestellen van cilinders en sleutels.

Prima Prijs Snel en goed geleverd.

Sleutels besteld. Op tijd geleverd. Geen klachten.

Duidelijke website met ruime keuze.

Best wel lastig voor mij om het juiste materiaal te vinden, maar door de uitgebreide en duidelijk omschrijving toch gevonden wat ik nodig had.

fijn dat je cilinders bij kunt bestellen zodat je 1 dezelfde sleutel houdt

cilinders op maat bijbesteld zodat we dezelfde sleutel kunnen blijven gebruiken en nu hebben we 4 gelijk sluitende cilinders waarvan 2 met afwijkende maat. keurig verpakt en snel geleverd. prima maatwerk.

Gewoon prima!

Voor de 2e keer een bestelling geplaatst bij Slotenwereld. Eerst in het jaar 2018 en nu enkele dagen geleden. Slotenwereld heeft een prima webshop, waarin de artikelen goed en duidelijk worden getoond met uiterst concurrerende prijzen. Ook contact gehad met de klantenservice en je wordt er prima te woord gestaan en goed geholpen. Volgende bestelling plaats ik weer bij dit bedrijf!

Uitstekend, deskundig en zeer klantvriendelijk

Zeer deskundig en klantvriendelijk bij beantwoorden van mijn vragen. Alle afspraken exact nagekomen, prima!!

Erg duidelijk

Berkelse Poort 27 A