Snel geleverd goede service

Had een oplegslot gekocht met 2 gelijk sluitende cilinders. Werd gebeld door Slotenwereld.nl, helaas bleek het type wat ik bestelde had niet op voorraad. Ze boden gratis aan een duurde type van zelfde merk op te sturen. Deze was wel op voorraad. In het weekend besteld en woensdag was alles binnen.

Prima winkel

Ik heb een slot laten bijmaken van onze bestaande sloten en deze werd vrij snel geleverd. Prijs was ook inorde.

Zondag middag besteld. Maandag bericht dat ze met bestelling bezig zijn. s'Middags bericht wordt s'Avonds geleverd. Track en trace om precies te volgen. Sloten zijn van uitstekende kwaliteit zo te voelen en zien. Paste met de 32 cm perfect in mijn deuren. Ik ben er super blij mee.

Snelle service tegen een goede prijs.

Eenvoudig bestellen en betalen. Zeer snelle levering. Werkt perfect.

top

Helemaal tevreden. snel geleverd.

Lange levertijd

Langere levertijd is als enigste minpuntje

Snel geregeld, netjes verpakt

Cilinderslot besteld met afwijkende maat, binnen 1 dag geleverd. Netjes verpakt. Duidelijke website en prima informatie over het product, de bestelling en aflevering!

Uitstekende service

Een fout gemaakt met bestellen, gebeld, direct aangepast en met 15 minuten m’n geld alweer terug daar 1 cilinder iets goedkoper was

Aan te bevelen

Duidelijke site, snelle verzending en prima prijzen. Vanuit leverancier verkeerde maat geleverd. Door de klantenservice uiteindelijk opgelost maar niet 100% klantgericht. Al met al uiteindelijk binnen 1 week alle juiste cilinders binnen en werken naar tevredenheid.

Super snelle service

De sleutels zijn precies het zelfde als de originele en werken perfect . De ene dag besteld de volgende dag al binnen echt heel snel

Top service binnen 24 uur geleverd

savonds om 9 besteld dag erna om 9 binnen prima service

Had wat besteld. Was er kennelijk niet meer. Werd 2 min later gebeld om mij een andere optie aan te bieden, prima aanbieding. Alleen jammer dat het verkeerde kabeltje bij de powerbank zat en een iet wat verfrommeld doosje. Desalniettemin prima! Zal er zeker weer bestellen.

PRIMA SERVICE

Overzichtelijke website, makkelijk te bestelen en snel binnen een week geleverd.

Voor herhaling vatbaar

Duurde enkele weken langer dan gepland, kwam door aanlevering van hun leveranciers, wel netjes steeds snel en eerlijk antwoord via de mail

Slotenwereld heeft mijn problemen opgelost mbt mijn certificaat voor mijn sleutels en direct extra sleutels bij hen bij kunnen bestellen

Als je lang wil wachten dan lukt het wel.

Medio augustus een slot besteld. Na 5 weken gebeld wanneer ik het slot kon verwachten. Helaas was niet besteld bij de firma in Duitsland. alsnog bestellen en wordt eind oktober geleverd. Klopt 28 oktober werd het slot geleverd. Als is niet gebeld had zat ik waarschijnlijk nog te wachten. Excuses van Slotenwereld, nee dus.

Zeer snelle levering!

Snelle levering, fijne communicatie!

Overzichtelijke website maakt keuze eenvoudig

Goede en snelle levering

Snelle afhandeling van onze bestelling.

Tevreden klant! Zeer snelle levering. Bedankt hiervoor. 9

Goedwerk

Tevreden met de informatie op de site en het makkelijke overzichtelijke bestelproces.

Was verkeerde cilinder geleverd, geen probleem. Direct een nieuwe juiste cilinder gestuurd.

Goede stevige sloten

Mooie sloten. 3 verschillende maten besteld. Past perfect. Super snel geleverd.

Snelle levering, cylinders makkelijk zelf te meten en te bestellen.

Snelle levering alles goed.

Verschillende sloten precies zoals opgegeven Netjes geleverd.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs