Top product

Top product, snelle service en prima verpakt. Volgende keer weer als het moet.

Prima service en snelle levering

Na mijn bestelling werd nagebeld omdat e.e.a. niet helemaal duidelijk was. Daarna zeer snelle levering. Keurig verzorgt

Super service

Super service, advies en snelheid in bezorging.

Telefonisch contact, duidelijke uitleg door de medewerker. Vandaag besteld, morgen in huis.

Binnen korte tijd 4 extra NF4 sleutels ontvangen

Voor een NEMF cilinderslot wilde ik 4 extra sleutels bijbestellen. Dat type heeft een sleutelcertificaat om te kunnen bestelen. Via de site van Slotenwereld.nl is het eenvoudige om het type plus het sleutelcertificaat aan te geven en de bestelling te plaatsen. Na 7 kalenderdagen ontving ik de (passende) sleutels.

De sleutels zijn netjes gemaak, passen goed. En snel geleverd!

Prima snelle levering.

Snelle levering, ivm vervanging van oude sloten van belang.

Snel en goed advies

Snelle levering, goed geprijsd en telefonisch goed bereikbaar, met goed advies.

Goed en super snel goed en snel, wel prijzig,

Goed en snel

Bestelling vlug en netjes geleverd

Sloten waren prima volgens verwachting

Goede site, snelle levering en goede kwaliteit

Precies wat besteld was. En snel geleverd.

Perfect!

Duidelijke site, scherpe prijzen en snel geleverd!

Prima winkel

Hadden alles wat ik nodig had, voor een goede prijs en snel geleverd dus kortom prima winkel.

goed geregeld, snel in huis.

Goed geholpen en snel geleverd

Topbedrijf

Ik ben uiterst tevreden. Ik heb hier al meerdere keren besteld en steeds werd alles snel geleverd. Over ruilen wordt niet moeilijk gedaan. Zij hebben een uitstekend assortiment en de mensen die er werken adviseren je goed over de producten. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

super kwaliteit en kennis en deskunigheid en aardige mensen en met geduld en vakmanschap

Super ervaringen niks om aan te merken. Top !!!

Goede service, denken met je mee

Had 1 verkeerde maat besteld, na telefonisch contact te woord gestaan door een vriendelijke en goed verstaanbare mederwerker. Heeft de zaak netjes en vlot opgelost.

Alles verlopen volgens afspraak

zeer snelle levering .

De bestelling snel geleverd.

Zoals het hoort

Alles netjes geleverd

Nette prijs en service

Snelle en goede levering

2 gelijksluitende cilinders besteld. De volgende dag geleverd. Prima degelijke kwaliteit en euros goedkoper dan de lokale bouwmarkten.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs