Snelle levering en goede communicatie.

Set gelujksluitende cilinders besteld. Snel geleverd en geleverd zoals ik het besteld had. Goed op de hoogte gehouden van tijdstip van levering.

Goede kwaliteit, snel bezorgd.

Ik heb 2 cilinderslot gekocht. AXA SDK2**

Super service

Het scannen van de sleutelkaart lukte niet via de site. Op de mail gezet en het was zo voor elkaar.

Uitstekend, aanrader om nogmaals te bestellen!

Snelle reactie op de mail, zelfs op zondag. Goed contact, duidelijk. Snelle levering en product zoals verwacht.

tegenvaller

materiaal was niet helemaal naar wens, veel werk gehad om te monteren, coating op schroefdraad!

Snel en perfect

Lekker makkelijk en perfecte kwaliteit

Zeer aan te aanraden

Zeer vlugge levering van de bestelling. Zeer vlug antwoord op vragen. En goede prijs/ kwaliteit. Goede communicatie bij uitlevering.

Makelijk en snel voor weinig geld.

Nice

Prima voor elkaar

Na een goede uitleg op de site, werden de sloten snel geleverd. Daarnaast was het product op voorraad en had een goede prijs. Prima voor elkaar!

Snelle prima service

Cilinder bijbesteld en paar extra sleutels. Prima service en binnen 4 dagen in huis.

Extra cilinder besteld voor mijn huis zodat alles op dezelfde sleutel (met certificaat) open en gesloten kan worden. Prima service, alhoewel het een dure cilinder is. Een set van 4 cilinders met sleutels zijn verhoudingsgewijs maar een kwart van de prijs van een los bijbestelde cilinder ... Maar service van slotenwereld is prima. Makkelijk bestellen, zolang je je certificaat maar hebt.

Professioneel, correct, snel en volgens prijsafspraak

Professioneel, correct, snel en volgens prijsafspraak

prima service, doe er allang tijd zaken mee

Vlotte correcte levering.

Goede duidelijke website. Telefonische informatie kan verbeterd worden. Niet alle vragen was een duidelijk antwoord op. Waarom de knop van een 3 sterren cilinderslot € 5 duurder was dan de knop van een 2 sterren cilinder kon niet een antwoord worden gegeven. Het staat zo in de tabel was het antwoord, maar dat had ik zelf ook al gezien.

Snelle goede levering

Binnen 1 dag geleverd

Snel geleverd. Past perfect

Duidelijke site en snelle levering

Snel en goed

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Duidelijke site, snel geleverd

Duidelijke site, snel geleverd

Super snelle levering

Super tevreden

Snel geleverd, fout netjes hersteld.

Tot 2 keer toe deurbeslag en besteld. Beide keren binnen enkele dagen in huis. Bij 2e levering was een onderdeel niet toegevoegd. Binnen een paar dagen was ook dit hersteld...

Excellente service, maar bezorgdienst Post.nl liet het afweten. Stuurde het niet naar het opgegeven adres maar naar een punt die per auto bereikt moest worden.

Aanrader

Makkelijk het juiste product te vinden, ook voor leken, snelle levering en alles dik in orde.

Aflevering op tijd en goede na-service

Product op tijd afgeleverd. Een slot was niet niet goed. Na reclameren kwam nieuw slot. Telefonisch contact altijd vriendelijk en goede info over status van de order. Zo hoort het als bedrijf.

Super snelle service

Gisteren besteld en vandaag al in huis.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs