Geen andere woorden voor: uitstekende service en concurrerende prijzen.

Voldoet volledig aan de verwachting.

Van bestelling tot aflevering wordt de klant van iedere stap in het proces op de hoogte gehouden perfect. Ga zo door.

Gewoon goed.

Handige , duidelijke site met goeie zoekfilter. Levertijd zoals beloofd. Concurrerende prijzen.

uitstekend

Tijdens het telefonisch contact was uw medewerker geduldig en oplossingsgericht bezig het "probleem" wat de klant (ik dus) had de wereld uit te helpen. Een tevreden klant dus! vr.gr. MvdH

slechte info over sloten

bij dit deurbeslag horen er drie dingen bij? 1. deurbeslag 2. slot 3. en het binnen mechanisme. dat wordt er niet bij vertelt. dan woord er aan mij gevraagd de cilindermaat. de verantwoording word nu bij mij gelegd???? jullie weten de deurdikte 38mm, het beslag is 12mm en 6mm = 56mm. en dan nog de verantwoording bij mij van is 30/30 goed. ik weet het nog steeds niet of dit goed is? het is jullie beroep om mensen alles goed uit te leggen. gaat u een heel nieuw deurslot plaatsen enz. enz.

geheel naar verwachting

Ter controle voor productie toch nog een verificatietelfoontje gekregen om eventuele onduidelijkheid te checken,

Zeer tevreden. De dag na bestelling reeds geleverd.

Op een eenvoudige manier sleutels besteld eb snel geleverd.

Ruime keuze opties en snelle service

Ruime keuze mogelijkheden in slot lengtes en opties En snelle levering

Goede producten snelle levering

Goede producten en snelle levering, de volgende dag al.

Snelle en goede kwaliteit sleutels!

Gewoon top!

Snel adequaat en goede kwaliteit

Even bellen bestellen en na twee dagen gemaakt en bezorgd.

De volgende dag al mijn sleutels in huis. Echt heel snel. Alleen wat ik wel een punt vind is dat het erg duidelijk was wat er in het brievenbuspakje zat. Logo van het bedrijf er op en tape met hun naam. Als er iemand bij de post kwaad wil doen, maken ze het open en hebben ze je sleutels en gelijk je adres. Onveilig idee. Ik zou het pakketje wat anoniemer maken. Daarom 4 sterren ipv 5 sterren.

Snel en netjes

Uitstekende website en service

Duidelijke website. Veel keuze uit verschillende producten en leveranciers. Mijn bestelling kwam niet helemaal goed door. Na een keer bellen was het probleem snel opgelost.

heel goed en professioneel

snelle antwoorden op mijn vragen. denken met je mee, erg belangrijk omdat je geen face to face contact hebt.

Zeer snelle service

Leuk bedrijf, afspraak is afspraak, nemen de tijd voor je, snel en accuraat. Zo zie je het nog zelden!

Bijzonder snelle levering

Snel ontvangen incl. een extra sleutel doordat het rechtstreeks vanuit Stenman verzonden werd. Vervelend was wel dat er een hele middag iemand aanwezig moest zijn en later bleek dat het in de brievenbus was geworpen ......

fantastichs

alles keurig in order, vlugge levering.

Prijs/kwaliteit top!

Snelle levering, goede prijs en uitstekende communicatie rondom de levering van de producten.

Uitstekend service

Mijn bestelling is vlotjes verlopen.

Na bestelling van enkele cilindersloten gelijk geïnformeerd dat niet alle sleutels op voorraad waren maar wel met een week konden worden nageleverd. Prima alles volgens afspraak ontvangen via DPD. Betrouwbare club.. Wat ook wel moet met sloten.. Top

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs