prima organisatie

toch een kleine opmerking . las dat mijn bestelling klaar stond. maar had nog geen factuur gezien misschien op een duidelijke manier kenbaar maken dat de factuur klaar staat voor de rest prima en gewoon doorgaan

Prima bedrijf! Snelle levering en voor vragen goed bereikbaar

Na levering contact opgenomen met klantenservice, cilindermaat klopte niet meer na monteren nieuw deurbeslag. Netjes geholpen ook al was de afmeting door mij verkeerd doorgegeven, goede, aardige en snelle afhandeling.

Prettig

Goed producten, snelle levering, dure nabestelling

Ik heb vier Abus SK3 cilinders met gelijke sleutels besteld. Rap geleverd tegen een prima prijs. Heel tevreden en dus op de dag van de levering nog twee cilinders met dezelfde sleutels besteld. Echter, dit is dan een nabestelling waardoor deze twee cilinders 50 euro extra kostten. Ik had natuurlijk ineens zes cilinders kunnen bestellen maar toch vind ik het verschil voor nabestellen extreem veel. Daarom een 3,5 van 5.

wereld service super snel

Zaterdag besteld en dinsdag in huis, super snelle levering, nette duplicaat Abus cilinder en sleutels.

Super snelle levering tegen mooie prijs

Vier sloten besteld en gelijk de volgende dag ontvangen. Top!

Snelle levering van extra sleutel

Sleutel op nummer bijbesteld, snel geleverd

Super geregeld

Wilde andere cilinders…gekeken..uitgezocht en besteld!…en de vlg dag in huis!..perfect!!

Snelle en accurate levering.

Goede kwaliteit tegen redelijk prijs.

De geleverde slotcilinders zijn prima kwaliteit (nemef) tegen een aantrekkelijke prijs. De levering kwam onaangekondigd ineens in de bus. Dat was wel even een verrassing.

Super easy to buy and incredibly fast delivery!

I researched 5 websites for new locks and this was the best price. The site was easy to understand and exactly what it said happened: delivered in less than 24h! Fantastic experience, which I recommend to anyone.

Goede sloten werkt perfect

Goede sloten de passing was perfect

Uitstekende service

Duidelijke website. Snelle levering.

Super klantvriendelijk

Klacjten worden zeer snel en goed afgehandeld

Passende cilinder direct geleverd

Een extra gelijkluidende cilinder 30/50 werd direct geleverd en werkt perfect. Alles in orde dus.

Gewoon goed

Prima, levering zeer snel verstuutd

Top, niets op aan te merken, scherpe prijs.

Een 100% tevreden klant!

Bestelling is correct afgehandeld, maar levering kan vlotter!

Het telefoonteam staat je bij vragen keurig te woord. Het bestellen via de website is eenvoudig. Een levering binnen 3-5 werkdagen klinkt mooi, maar werd bij lange na niet gehaald. Uiteindelijk duurde het drie weken, maar wat Ik vervelender vond... ik heb twee keer zelf moeten bellen om te informeren wanneer de order geleverd zou worden. Het zou prettig zijn als de verkoopafdeling proactief even een mailtje zou sturen over de vertraagde levering. De redenen waren immers plausibel. Dat kan zeker verbeterd worden. Over het geheel ben ik echter tevreden, vandaar drie sterren.

Perfecte service: uitstekend cylinderslot met extra sleutels. Snel geleverd.

Bestelling de volgende dag binnen!

Als het product goed voldoet ga ik er zeker meer van bestellen.

levering conform afspraak

Overzichtelijke website; prijzen zijn concurrerend. Het zou beter zijn als ik in het bestelproces kan kiezen voor afhalen bij een PostNL afhaalpunt

Snelle en goede afhandeling

Snelle en goede afhandeling.

Groot aanbod en redelijke prijzen.

Duidelijke website, snelle levering tegen goede condities. Een, door mij, fout besteld onderdeel kan via DPD worden teruggestuurd en het juiste onderdeel zal worden toegestuurd.

snel en goed plus service

De sleutels passen perfect, haast beter dan de oude. De bestelling was snel in orde en Slotenwereld belde per omgaande toen er iets niet duidelijk was. Prettig contact, helemaal rekening gehouden met mijn wensen.

Snelle levering, duidelijk site.

Goede ervaring!

Berkelse Poort 27 A