Goede service, snelle levering

Zoals boven, niet veel aan toe te voegen. Bestellen op de www en afhalen of bezorgd krijgen. Doen ook niet moeilijk als je een keer iets overhoud en terug wil geven.

Snel en betrouwbaar

Telefonisch advies was goed, na de bestelling een telefonische reactie wanneer er geleverd zou worden (in verband met spoed). En er werd ook op tijd geleverd. (Hulde) Ik ben aangenaam verrast door de service, bij de montage was een schroef beschadigd deze werd zonder problemen vervangen.

Perfect in alle aspecten

- goede uitleg op YouTube - goede prijs - perfecte koeriersdienst

deskundig en service gericht

bij nabestelling van een AXA cilinderslot kreeg ik de telefonische helpdesk aan de lijn. Met een enkelvoudig advies was het probleem opgelost , iedere aanvullende vraag werd vriendelijk en oplossingsgericht beantwoord. De verzending was razendsnel met een track en trace. Al met al zeer de moeite waard.

Prima ervaring

Duidelijke en overzichtelijke webwinkel Ruime keus en lage prijzen

In 1 dag de juiste sleutels voor n nette prijs.

Heel makkelijk de juiste sleutels in huis. Even de Nemef sleutelkaart fotograferen en de volgende dag de sleutels thuisbezorgd.

Een goed advies gekregen

Goed advies en snelle levering en niet te duur

10 gelijksluitende cilinders, zeer snel geleverd

'S avonds besteld en werd gelijk opgepakt binnen een half uur had ik een mail dat de verzending klaar stond voor verzending.

Perfecte website

Makkelijke website In voorraad Op de afgesproken tijd gereed voor afhalen

Snelle levering na bestelling. In 1 keer goed.

Zeer goed bedrijf

Snelle levering en uitstekende service

Mooi product van Hoppe maar u belt niet terug met antwoord op mijn vraag.

Uw medewerker helpdesk weet niets van het product en belt niet terug, ondanks dat hij dit wel toezegde.

Een zeer klantvriendelijke en snelle webwindel

Erg snelle levering en vlotte correctie na een maatfoutje van de klant!

Goed.

Goeie klantenservice

gewoon goed geregeld

materialen besteld , goede info betreft ;evering en spullen zijn ook snel geleverd zoals aangegeven...

juiste producten snel en goed ontvangen

deurbeslag van Ami; was precies wat ik zocht

Super goed

Super goed

snel sneller snelst!

16.30 uur besteld, de volgende dag om 10.00 smorgens bezorgd, goede kwaliteit sloten en deur beslag! Top!

Goed eerlijk snel

Goed en snel geleverd

Snel en goede levering super

Top!!!

Zeer tevreden bij de slotenmaker was ik 3x zoveel kwijt ik ben heel goed geholpen door de tel en in de avond besteld volgende dag gelijk thuis bezorgd gekregen topservice!!!!

Top, ook de naservice

Erg klantgericht

Slotenwereld werkt orders snel af. Men is klantgericht. Top bedrijf!

Goede website. Duidelijk bestelproces. Snelle levering. Goede prijs. Een handleiding en mal voor de gaten bij de deurklinken ontbrak en was handig geweest.

Top geregeld

Slot op nummer met 2 dagen binnen