Makkelijk

Overzichtelijk en gemakkelijk de gelijksluitende cilinders kunnen samenstellen, prijzen waren marktconform voor zover ik dat heb kunnen vergelijken met andere verkopers. Ook duidelijke uitleg op de site hoe de cilinder opgemeten moet worden, indien mensen twijfelen.

Geweldig snel en goede verzending een aanrader

Snel geleverd, goed verpakt !

Prima webwinkel.

Overzichtelijke website, en snel in huis

Mensen die weten waar ze over praten!

Omdat ik twijfelde over een slot, heb ik even contact opgenomen. Aan de telefoon werd me heel duidelijk alle voor--en nadelen van diverse sloten en kon ik een juiste beslissing maken. Topservice, de dag erna kon ik het nieuwe slot al monteren!

Uitstekende service

Ik had een fout gemaakt bij opmeten cilinders. Ben uitstekend geholpen om een oplossing te vinden

Prima op tijs geleverd en goede producten

netjes op tijd geleverd en de spullen waren in orde.

Snelle levering met top koerier en goede prijs en kwaliteit!

Goede snelle service

Goede prijs kwaliteit verhouding

kort contact verwijzing naar de site

had wat persoonlijker gekund, uitleg ontbrak voor de leek

prima advies na telefonisch contact en goede prijs

goede ABUS sloten

Goedkoopste en snel geleverd

Snelle levering en goed verpakt

Goed bedrijf, goede prijzen, producten kwalitatief goed (mits je hiervoor kiest uiteraard)... Geen klachten. Speciaal aan te prijzen is de verzendmethode: géén DHL of TNT maar een bedrijf dat wél goede bezorgers heeft.

Duidelijk en snel

Was überhaupt niet bekend in de “slotenwereld” en dankzij de duidelijke uitleg was het bestellen van de vervangingssloten een eitje. De levering was snel en netjes verpakt. Prima en aanbevelingswaardig.

Binnen 1 dag geleverd, set van 4 sloten met dezelfde sleutels besteld. Volgende dag al binnen. Makkelijk bestellen met diverse opties.

Vlotte correcte levering en goede after sales.

uitstekend geholpen

Ik had de verkeerde lengte cilinders besteld. Binnen twee dagen omgeruild.

Uitstekende producten, snel en accuraat geleverd

Prima service en gebruiksvriendelijke website.

Vlotte levering van op maat gemaakte sloten

Nieuwe cilinders laten maken. Binnen enkele dagen reeds geleverd, ondanks de op de website vermelde 1-2 wkn levertijd. Zeer concurrerende prijzen. Een aanrader.

Niet duur, service gericht, zoals het hoort.

De bestelling had ik niet helemaal gedaan zoals de bedoeling was. Dat begrepen ze kennelijk want ze namen contact met mij op om het goed af te handelen. Ze hadden hier een goede oplossing voor en handelde niet zonder na te denken. Meedenken dus, dat zie ik graag en zo hoort het denk ik ook. Top dus.

Snel en effectief.

Ik had een mail gestuurd met wat vragen over de mogelijkheden voor mijn sloten. Hier kreeg snel en helder antwoord op. Daarna een link met hoe ik kon bestellen. De bestelling was vervolgens binnen een dag binnen. Prima !

Levering volgens bestelling.

zie hiervoor

Snelle levering en kwaliteit.

Alles zoals vermeld op de website.

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs

Mijn drie cilindersloten met verschillende maten werden prima toegestuurd. Het verzoek om het pakket een paar dagen later te verzenden werd keurig uitgevoerd. De website is helder en alle noodzakelijke informatie staat aangegeven. Kortom, een volgende keer klop ik weer aan bij Slotenwereld.nl

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs