Prima service!

Opzoek naar sleutels die ik elders niet kon vinden! Maar hier gevonden besteld en voila passende sleutels!

Duidelijke website en snelle verzending

Op de website stond heel duidelijk aangegeven welke geschikt was voor mijn raam links/rechts draaiend. Bij Postnl punt laten bezorgen, zat netjes verpakt en snel geleverd.

Absolute top aanrader

Bestelling vlot en correct geleverd. Er bleek vervolgens een beschadiging te zijn aan het product (van voor de verzending). Dit meteen per mail gemeld, binnen de 5(!) minuten een antwoord per mail en een oplossing. Binnen de 48h kosteloos vervanging mogen ontvangen. Dat is echt Service met de grote S! Chapeau! Volgende keer bestel ik beslist weer bij slotenwereld.nl

Uitstekende producten

Overzichtelijke website met keuze adviezen. M & C Condor sloten besteld en binnen 48 uur geleverd. Prachtige degelijke producten

zeer goede communicatie en exact geleverd volgens bestelling plus correcte bezorging, helemaal goed

Goed advies en degelijke spullen

Goed en snel advies en deugdelijk materiaal

Professioneel!!

Dienst en produkten top!

Snel en professionele service

Hetzelfde

Super geholpen met mijn vragen

Hebben een goed assortiment en komen na wat ze zeggen.

Alles was netjes ingepakt

Degelijk materiaal, goede service en snelle levering

Degelijk materiaal, goede service en snelle levering. Ik had de pech dat een paar maanden na het installeren van mijn nieuwe cilinders mijn slot kapot ging. Na een mailtje naar Slotenwereld kreeg ik binnen enkele minuten een antwoord met de oplossing voor mijn probleem.

Super : had het verkeerde slot besteld bij mijn sleutel nr voor gelijk sluitend . Kreeg gelijk een mailtje met een oplossing, geen vertraging in mijn bestellen en levertijd . In een woord super

Sleutels besteld. Prima en op tijd geleverd. Heel erg bedankt!

netjes en correct

alles weer netjes geregeld

Opvolging uitstekend

Alleen jammer dat in eerste instantie het verkeerde cilinderslot is geleverd.

goede ervaring

Duidelijke website

Kon middels filters snel vinden wat ik nodig had. Snelle levering, acceptabele prijzen. Positieve ervaring!

Snelle service en goed en tevreden.

Snelle service en goed en tevreden.

Snel en goed

Info op website zou beter kunnen. Zo kom ik er pas na aflevering achter dat een knop op een cilinderslot wordt afgeraden als je een beglaasde voordeur hebt.

Goede prijs en doen wat ze beloven

Snel geleverd, goede communicatie en juiste product met info

Snel geleverd, goede communicatie en juiste product met info

Overzichtelijke website, supersnelle bezorging

Zondag avond 2 cilinders besteld met extra sleutels, maandag 18:00 al geleverd. Helemaal top. Maakt gebruik van de bezorg service “red je pakket” wat ook een hele fijne ervaring was.

Besteld, volgende dag geleverd.

snel en goed !!

De ene dag besteld, de andere dag geleverd en vooraf goed geadviseerd. Wat wil je nog meer.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs