inmiddels tot 2 keer toe sloten gehaald waar met allerlei verschillende eisen en beide prima geleverd. Enige minpunt is dat sleutelcodes en adres in een onbeveiligde email bevestigd.

Goede webshop, zeer ruime keuze.

Goede webshop, zeer ruime keuze.

Ik ben tevreden

Alles goed en uitstekend verlopen.

Geweldig!

Heb nog een mail gestuurd en is snel op gereageerd. Heb de rest ook snel kunnen afhandelen. Slot kwam met draaiknop en sleutel. Alles doet het perfect. Bedankt

Goede assortiment, snelle levering

Ik werd netjes gebeld omdat ik een foutje had gemaakt met een cilinder. Omgezet en de cilinder werkt super op de sleutels die ik al had.

Top geregeld

Gelijksluitende sloten besteld. Na 3 dagen mail gestuurd hoe lang de levertijd zou zijn. Binnen uur reactie terug dat ze uiterlijk 1 week later geleverd werden. Maar...na 1 dag netjes verpakt op de deurmat. Top

Snelle levering, ruime keus en een goede prijs/kwaliteit

Binnen 2x werkdagen geleverd ! Voor jarenlang sleutels (24x ! ) erbij geleverd. De cilindersloten werken prima en daar gaat het om.

Super goed

Super kwaliteit en snel geleverd

Prima, vlotte levering

Na plezierig telefonisch advies gekregen te hebben. Heb ik bestelling geplaatst die vlot geleverd werd

Cf afspraak

Zeer goed en netjes

De service is zeer goed

Supertevreden van de sleutels en van de service van slotenwereld.nl

Snelle levering, goed product

Doen wat ze zeggen

Tevreden maar wel met een verbeterpunt

Via de website kan de bestelling eenvoudig worden gedaan. Ook de levering ging goed en zijn we blij met de nieuwe sloten. Een verbeterpunt is wel dat ze de klanten beter op de hoogte kunnen/moeten houden over de voortgang van de bestelling. Mijn sloten moesten besteld worden in Duitsland maar dat kreeg ik niet te horen Pas na een telefoontje naar Slotenwereld.nl werd dat duidelijk en duurde de levering 3 weken langer dan verwacht. Had netjes geweest als ze dat actief hadden gemeld en niet pas als je zelf gaat bellen...

De sloten zijn goed maar de bezorging zeer slecht

De sloten zijn prima maar de pakketdienst zeer slecht. Tip verzend met een andere pakketdienst en alles is perfect.

Overzichtelijke website en snelle levering.

Al eerder hier besteld en wederom een goede ervaring

Supersnel geregeld

Fantastisch geregeld, met een code op de sleutel 4 erbij kunnen maken. Was zelfde dag al verstuurd.

Goed zoals het hoort

bestelling en levering soepel verlopen

Ik had 3 niet identieke (qua maat en opties) cilinders besteld, maar wel met dezelfde sleutel te bedienen. De volgende dag al in huis. Ik heb de cilinders direct geplaatst. Helemaal top. Wat helemaal fijn is, is dat er per cilinder 3 sleutels worden geleverd. dus voorlopig heb ik een voorraadje sleutels.

Duidelijke webshop en vlotte levering

Zeer tevreden, Sloten goed samen te stellen en snelle levering.

Uitstekende service en ruim assortiment

Betrouwbare en snelle webshop voor in mijn geval een cilinderslot.

Ruim aanbod aan goede sloten.

Website geeft goede info. Prima overzicht aan sloten. Ook heel types voor oude deuren. Prima prijs.

Snelle levering van kwaliteit

Berkelse Poort 27 A