uitstekende service.

hele duidelijke web site ook te begrijpen voor de leek een adequate levering voor een redelijke prijs.

besteld slot na lange tijd geleverd.

Nadat slot (op certificaat ) eindelijk geleverd was, werkte dit niet op 4 geprobeerde sleutels. Slot nu opgestuurd voor reparatie. Pas als slot gerepareerd terugkomt kan ik pas een recensie schrijven. Het slot is inmiddels gerepareerd en werkt nu op al mijn sleutels.

website met goede uitleg voor de dhz-er, snel geleverd.

website met goede uitleg voor de dhz-er, snel geleverd, nette prijs.

Good Price, quick delivery, well packed !

I can only recommend the use of this website where I bought a series of high quality locks. The price was good, the delivery was very fast (less than 24 Hours!) and the locks where super well packed. Thank you very much again for the good service !

Toegezegde levertijd wordt niet nagekomen door fabrikant

Op side staat dat het op voorraad ligt en dezelfde of de volgende wordt verstuurd. Deze informatie heeft slotenwereld doorgekregen vanuit Abus. Door tussenkomst van Slotenwereld heeft Abus een duurder / beter alternatie cylinder geleverd voor de zelfde prijs. Mooi geregeld Nick van der Staak

Goede service, deskundig advies

Goede en snelle service, kundige medewerker die meedenk in de oplosmogelijkheden

snel geleverd, doen graag een stapje extra voor je.

Uitstekend bedrijf

Gebruiksvriendelijke site en een zeer snelle levering.Doen wat ze beloven.

Alles was prima

Alles was prima

Makkelijk bestellen en snelle verzending.

Snel

Het pakje werd erg snel geleverd. De sleutels zijn prima. Wel jammer dat jullie met DPD werken. Jullie pakje met opschrift 'slotenwereld' werd voor onze deur gezet toen wij niet thuis waren. Gelukkig heeft niemand met slechte bedoelingen dit gezien, anders waren ze met deze sleutels gewoon naar binnen kunnen lopen.

Snelle levering van een nieuwe set cylinders.

ok

slot besteld en geleverd gekregen. was een AXA slot, dus verder prima

Verkeerde cilinders geleverd

Kwaliteit en zeer klantgericht

Cilinders die ik in eerste instantie via de site besteld had, hadden een langere levertijd dan in eerste instantie aangegeven (door storing bij producent) Er werden diverse oplossingen aangeboden door Slotenwereld waaronder een upgrade naar een nog betere cilinder voor het originele bedrag. Zeer content met deze oplossing. Cilinders zitten inmiddels in de deuren en alles werkt naar behoren. Verpakking (buitenste laag) was zwaar beschadigd bij binnenkomst. Matige kwaliteit en in combinatie met het gewicht van 5 grote cilinders kennelijk niet voldoende. Binnenverpakking en cilinders nog in orde.

Top!!

Snelle levering, perfecte service!

Prima service, snelle levering

Duidelijke beschrijving bij de producten. Goede communicatie over de bezorgdag en tijd.

Bewuste sleutel past slechts moeizaam

Lijkt geen standaard sleutel, maar een nagemaakte. Staat ook geen sleutelbenen op, zoals wel op de originele.

Precies goed!

Wat ik wilde was binnen 24 uur in huis!

Correcte levering, duidelijke site

Duidelijke site met ruim voldoende keuze. Ze namen nog netjes contact op omdat er één slot 1 dagje later pas op voorraad was. Ze vroegen of het een probleem was. Waren alle online winkels maar zo attent.

Snelle levering en alles volgens beschrijving

Snelle levering en alles volgens beschrijving

Weinig info

30-4 Slot besteld, was niet op voorraad bleek nadat ik een week later gebeld had... Bleek pas met de zending van 15-06 te komen. Helemaal geen terugkoppeling gehad. Ook na 15-06 moeten informeren of het slot al binnen was. Uiteindelijk is mijn slot pas 22-06 geleverd. Als de communicatie naar de klant toe verbeterd wordt zou het goed zijn.

Prima verzorgd

Nabestelling van een cilinder, de card geüpload en alles top.

Snel geleverd, al na 1 dag

Zondags besteld maandag al in huis, supersnel dus, helaas had de bezorger het bij de buren afgeleverd terwijl we gewoon thuis waren

Supersnelle levering

Grote keuze, duidelijke website, eenvoudige bestelprocedure, levering per omgaande. Aanrader!

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs