sndel, goede kwaliteit en miet duur

Overzichtelijke website en als iets niet helemaal duidelijk is kun je makkelijk en goed telefonische toelichting krijgen. Sloten werken prima en ook de knoppen.

Prima, niet op aan te merken

Bestelling snel en correct geleverd; goede communicatie

Goede prijs, snelle service, aanrader!

Enige opmerking: ik had aangegeven voorkeur te hebben voor een brievenbuspakje. Had ook makkelijk gekund, maar het werd een doosje waardoor de bezorger weer afhankelijk is van de aanwezigheid.

Goede prijs en zeer snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede beveiliging

Prima deurbelspion

Het product zag er goed uit.

Voor een volgende bestelling ga ik weer naar jullie.

Super snel en perfect geleverd en niet duur

Super snel en perfect geleverd

Goede snelle service

Savonds besteld ,volgende dag in huis en zeer goed te volgen hoe laat de bezorger komt. We hadden een fout in onze bestelling en daarover gemaild ,volgende ochtend werden we gebeld zodat onze bestelling goed bij hun weg zou gaan. Top service.

Gewoon top!

Slotenwereld heeft een duidelijke website waar mee je snel het juiste slot kunt kopen. Het bestellen van extra sleutels is ook eenvoudig. Tot slot (haha) ook nog eens een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zeker een aanrader!

Meer communicatie zou prettig zijn

Had gedacht snel mijn bestelling te krijgen maar dit bleek langer te duren dan gedacht. Hoorde niets en dacht misschien dat ik het nooit zou krijgen.

Snelle levering waardeloze klanten”service”

Bestellingen worden snel geleverd. Klantenservice doen ze verder niet aan aangezien ze niet reageren.

Goede levering

Snel en goed

Beste prijs en snelle levering

Super goed geregeld

Ben altijd best kritisch, Slotenwereld heeft mij een aantal keren positief verbaasd. Snelle levering met een keurige melding 5 minuten voor leveren. Kruk en schild vielen tegen maar retour en vervanging zo geregeld. Samen met verkoper een niet bestaande combi van van schild en kruk gemaakt wat er nu heel mooi uitziet. Een meerwaarde in de online wereld.

Goed gedaan.

Geheel volgens afspraak.

Snelle levering. Er klopte iets niet met de bestelde cilinders maar zeer snelle reactie per mail en vlot en naar tevredenheid opgelost. Dus zeer tevreden over de goede service.

Ze denken met je mee

Ze denken met je mee, heb zo de goede cilinder gekregen

Snel en goed

Veel keus, snelle levering, goede prijs

Snelle levering, prima prijzen.

Top service en mooie prijzen voor A-kwaliteit sloten

Ik had een aantal producten besteld, o.a. sloten Nemef nf4 en veiligheidsbeslag. Van de levertijd was bekend dat het minstens 1 of 2 weken zou duren, doordat ik ze gelijksluitend wilde hebben. Na 1,5 week werd ik gebeld dat de partij sloten die zouden komen waren afgekeurd en dat nieuwe sloten van hetzelfde merk langer op zich zouden laten wachten (week of 6). Kreeg hier heel netjes de keus of ik mijn geld terug wilde, andere sloten of wilde wachten. Ik koos voor het laatste. Daarbij de vraag gesteld of de andere producten wel al toegestuurd konden worden......en die had ik ook gelijk de volgende dag in huis. Conclusie: A-kwaliteit voor zeer mooie prijzen, maar voor mij minstens net zo belangrijk, goede service en een betrouwbare leverancier!!!

Snel en goed

Duidelijke site en makkelijk bestellen

Perfect in álle opzichten ‼️

Duidelijk Éérlijk Snel Betrouwbaar & prima contact :-) :-)

Goed advies, scherpe prijs, korte levertijd !

Eerst goed telefonisch advies gekregen, ik bestel namelijk niet iedere dag een slot. Duidelijke webshop, en goede terugkoppeling via de mail. Scherpe prijzen en zeer korte levertijd. Ook de aftersales is prima, er bleek een verpakkingsfout te zitten in de doos van de fabrikant, even bellen en het was direct opgelost, voorraad werd gecheckt en de nieuwe set is al weer onderweg !

1e keer iets besteld ivm verbouwing, duidelijke site, duidelijke uitleg de volgende dag in huis! Zeer tevreden dus. Groet Hans

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs