1e keer iets besteld ivm verbouwing, duidelijke site, duidelijke uitleg de volgende dag in huis! Zeer tevreden dus. Groet Hans

Prima geholpen, ondanks geen bestelling

We waren 1 sleutelbos kwijt en hadden de bestelling voor 3 nieuwe cilinders reeds besteld en betaald. Gelukkig sleutelbos weer gevonden, dus direct de bestelling telefonisch geannuleerd. De medewerker had alle begrip, annuleerde direct de order en het geld werd netjes terug gestort op onze rekening. Prima service! Een volgende keer zou ik zeker weer naar Slotenwereld gaan.

Snel geleverd, prima service

Levering niet volgens afspraak

Ik had cilinders besteld met een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Ik had telefonisch contact gehad en daar werd mij gegarandeerd dat de cilinders op een bepaalde dag geleverd zouden worden. Helaas kwamen de cilinders 4 dagen later. De cilinders zijn verder wel goed daar heb ik niets op aan te merken

Heel makkelijk bestellen en vooral de combinatie tussen 2 skg en 3 skg is geniaal. Snel geleverd!

Topservice!

Bestellen was simpel...betalen was prima en brievenbus pakket was ideaal...moest wel 6 dagen wachten maar het gaat om het eindresultaat...

Goede kwaliteit tegen eerlijke prijs

Snelle verzending zoals ook beloofd op de website. Prijzen zijn zeer goed en alles werkt zoals het hoort.

Goede producten tegen een redelijke prijs

Nieuwe deurbeslag van RVS staat heel strak op mijn deur.

Vlotte levering, goedkoopst van alle aanbieders

Keurig verpakte AXA raamuitzetters. Vele procenten goedkoper dan elders. Ik heb zelf op internet bij axa-website de montagehandleiding gevonden. Dat bleek wel heel erg handig!

Snelle correcte aflevering

mijn bestelling binnen 12 uur verwerkt en afgeleverd!

mijn bestelling is 's ochtends verwerkt en aan het begin van de avond thuis geleverd door 'Red je Pakketje' Snelle service!

Top bedrijf

Binnen 24 uur mijn gelijksluitende cilinders. Niet alleen slotenwereld verdient een pluim, ook de bezorgservice redjepakketje mag genoemd worden. Top. Ga zo door.

Mijn bestelling is bij de DPD zoekgeraakt, Slotenwereld heeft dit prima opgelost door met red mijn pakket de zelfde dag nog mijn bestelling te leveren

Snelle service, conform bestelling afgeleverd

Snelle service, conform bestelling afgeleverd

Supersnelle winkel

Duidelijke website, veel keuze, heldere communicatie en super snel geleverd.

Prima afhandeling en levering

Sloten zouden binnen 2-5 werkdagen verstuurd worden en dan zou je een track en trace bericht krijgen. Na 1 kalenderweek nog niets gehoord en zelf gebeld. De sloten waren bij de leverancier besteld en inmiddels onderweg naar Slotenwereld. Dit was niet duidelijk vooraf, zou beter gecommuneerd kunnen worden vooraf, zodat mijn verwachting anders was (geen groot probleem, iets ter verbetering van de service). Uiteindelijk op woensdag een track en trace code ontvangen en op donderdag geleverd. Sloten zijn prima volgens verwachting.

ik kreeg waar ik om vroeg

zeer goed geregeld

Prima niks mis mee

Geen probleem met het plaatsen van de bestelling, snel en op tijd geleverd.

Snel en correct

Diverse cilinders besteld op 1 sleutel voor een goede prijs, deze waren op voorraad en 2 dagen later al in huis, Toppie!

Keurig voor elkaar

Snelle levering netjes afgehandeld

Goede service in één woord geweldig.

Kom zeker nog eens terug

De mensen bij Slotenwereld.nl denken met de klant mee.

Ik heb sleutels besteld, een speciaal soort, maar ik had een vergissing gemaakt bij de bestelling. De dag na de bestelling werd ik gebeld en werd dit heel netjes gecorrigeerd. Prima services.

Prima sloten maar levertijd kan sneller

Meeste bedrijven leveren dag erna bij slotenwereld donderdag besteld maandag geleverd. Sloten worden meestal niet uit luxe besteld.

Goede website, makkelijk bestellen en product is prima. Niet helemaal puntgaaf, maar is te verwaarlozen.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs