Snelle levering na bestelling. In 1 keer goed.

Zeer goed bedrijf

Snelle levering en uitstekende service

Mooi product van Hoppe maar u belt niet terug met antwoord op mijn vraag.

Uw medewerker helpdesk weet niets van het product en belt niet terug, ondanks dat hij dit wel toezegde.

Een zeer klantvriendelijke en snelle webwindel

Erg snelle levering en vlotte correctie na een maatfoutje van de klant!

Goed.

Goeie klantenservice

gewoon goed geregeld

materialen besteld , goede info betreft ;evering en spullen zijn ook snel geleverd zoals aangegeven...

juiste producten snel en goed ontvangen

deurbeslag van Ami; was precies wat ik zocht

Super goed

Super goed

snel sneller snelst!

16.30 uur besteld, de volgende dag om 10.00 smorgens bezorgd, goede kwaliteit sloten en deur beslag! Top!

Goed eerlijk snel

Goed en snel geleverd

Snel en goede levering super

Top!!!

Zeer tevreden bij de slotenmaker was ik 3x zoveel kwijt ik ben heel goed geholpen door de tel en in de avond besteld volgende dag gelijk thuis bezorgd gekregen topservice!!!!

Top, ook de naservice

Erg klantgericht

Slotenwereld werkt orders snel af. Men is klantgericht. Top bedrijf!

Goede website. Duidelijk bestelproces. Snelle levering. Goede prijs. Een handleiding en mal voor de gaten bij de deurklinken ontbrak en was handig geweest.

Top geregeld

Slot op nummer met 2 dagen binnen

Gewoon ged

Leveranties waren goed ondanks het misverstand wat er wa van de leveranciers . Maar de mensen van slotenwereld hebben goed contact gehouden en er achter aan gezeten. Kortom zeker voor herhaling vatbaar

Snel geleverd en goede aftersales

Bestelling werd snel geleverd maar bleek incompleet. Na prettig telefonisch contact werd dit snel en correct opgelost.

Prima service.

Vriendelijke mensen

Slot besteld maar helaas niet op voorraad bij de fabrikant, na telefonisch overleg een vervangend slot de volgende dag ontvangen, top geregeld

Goed en snel geleverd!

Goede zaak!

Bestelling snel in huis

Eenvoudig besteld via de website en zeer snel geleverd. Top!

snelle correcte levering

duidelijke site

Prima smaldeurbeslag

Snel geleverd. Product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs