uitstekend

op tijd geleverd

Goed, snelle levering

Het is niet mijn gewoonte om op bepaalde zaken te reageren. Toch heb ik een opmerking: we hebben een cilinderslot besteld met extra sleutels. Een week later een half cilinderslot omdat we dat toch praktischer vonden. Hierbij werden geen sleutels geleverd. Heb hierover gebeld, wat ik begreep is dat als we opdezelfde datum 1 cilinderslot en 1 half cilinderslot hadden besteld er WEL sleutels bij het halve cilinderslot geleverd worden. Komt bij mij niet echt logisch over. Heb nog steeds geen boompje waaraan ik kan schudden en er geld uit valt. Moest dit toch even kwijt. Met vriendelijke groet, Barbara de Bree vd Hoopstraat 50 1945TT Beverwijk

Makkelijk te bestellen snelle levering en een eerlijke prijs.

Prima ervaring

Mijn bestelling was iets later dan verwacht maar de service was uitstekend. Goed advies en behulpzaam bij technische vragen

Vakkundig, correct en snel

Vakkundig, correct en snel !

Goed en stevig slot

Goede prijzen en fantastische service. Aanrader

De prijzen zijn erg scherp. Produkten worden snel geleverd. Door een fout van mij moest ik de bestelling alsnog aanpassen. Telefonisch contact gezocht, waarbij ik meteen verbonden werd. Mijn fout werd meteen door Slotenwereld gecorrigeerd en de afhandeling was erg goed. Kortom: aanrader voor iedereen

GOED ADVIES SNELLE LEVERING

GOED ADVIES SNELLE LEVERING

Goed, maar geen verzendbevestiging gekregen

Levering op de 2de dag na de bestelling in 2 aparte zendingen omdat geen eigen voorraad wordt aangehouden? Er staat 'Direct leverbaar' bij het artikel. 'Op voorraad bij leverancier' zou duidelijker/eerlijker zijn. Volgens website zou er altijd een track & trace komen. Van beide pakketdiensten heb ik die niet gekregen. Verbeterpuntje. Chat van helpdesk reageerde vlot.

Goed gepersonaliseerd advies

Professioneel en gepersonaliseerd advies ontvangen bij mijn keuze voor 3 gelijksluitende cilindersloten, met noodfunctie en inbraak beveiliging. Vlotte levering naar België.

Goed advies en keurige service

Heb een goed advies gehad, het sleutelplan werd netjes afgeleverd met een duidelijke beschrijving welk slot waar hoort. Top service

Snel geleverd, goede prijs

Gelijksluitende cilinders besteld van verschillende maten. Alles klopte

Extra check uitgevoerd of het slotnummer correct was.

Gewoon perfect

Snelle levering,goede prijs.

Super snel

Heel goed snelle levering.

vooral track en trace ervaring was ongeëvenaard !

Uitstekend>Snelle levering van de bestelde sloten en na betaling werd ik stap voor stap op de hoogte gehouden door Slotenwereld en Red je pakketje. Jammer>Account aanmaken is mij niet gelukt.

Goed en snel geleverd.

Ik heb gekregen wat ik besteld had .

Goed geholpen

Bestelling goed en correct afgehandeld en snel

AA++

Top !

Netjes en snel geleverd.

In de avonduren de cylinders besteld via de website Slotenwereld.nl. Werd in de ochtend netjes gebeld om te melden dat de cylinders 1 dag later bezorgd zouden worden omdat dit type cylinder bij de leverancier in Duitsland als "maatwerk" voor ons werden gemaakt. Vonden wij geen enkel probleem. Wel zou de leverancier het pakket met DPD versturen en dat wilden wij absoluut niet. (meermalen zeer slechte ervaringen met DPD gehad). Slotenwereld.nl heeft dat opgelost en liet de leverancier het naar hen in Rotterdam toesturen via DPD, en zouden zouden zij (Slotenwereld.nl) het vervolgens via PostNL "Red je Pakketje" het die avond netjes naar ons toesturen. Zij hebben alles waargemaakt en wij beschikken nu over topcylinders! Dit is een hoog niveau van service richting klanten.

Gewoon goes

Goede klantenservice, goede en snelle afwerking van mijn order.

Uitstekend volgens afspraak

Alles volgens afspraak netjes gemeld Dat het klaar lag om op te halen

Geweldige service

Meteen reactie na een klacht en ze kwamen ook meteen met n oplossing, top

Zeer compleet en zorgvuldig

Vriendelijke mensen.

Goede service, snel geleverd

Bestelling snel geleverd en concurerend geprijst

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs