Snelle levering , goede kwaliteit.

Duidelijke site en vormgeving. Ruime voorraad. Duidelijke maatvoering en specificaties. Snelle levering.

Prima service, begrijpen goed wat je bedoelt

Ik had wat onderdelen nodig en die ook bij Slotenwereld besteld. 1 deel kreeg ik keurig op tijd geleverd, het andere deel werd 3 dagen vastgehouden door PostNL waardoor ik 3 keer een afspraak moest afzeggen. Laat duidelijk zijn dat dit totaal niet aan Slotenwereld heeft gelegen en dat er bij PostNL een klacht is ingediend. Volgende keer bestel ik gewoon weer bij Slotenwereld.

correct en snel

Uitstekend en snel verzonden.

Juiste maat gekregen.

Goede communicatie en snelle levering

Na mijn bestelling werd snel contact met me gezocht omdat de leverancier iets later zou kunnen leveren, of dit in probleem was. Daarna werden de producten conform afspraak geleverd.

Ondanks dat ze de verkeerde sleutels hebben geleverd, na mail direct terug gebeld en de volgende dag opgelost.

Nog geen product ontvangen

Ik wacht al 2 weken op mijn product en heb nog niets ontvangen. Waarom vragen jullie mij nu al om een review te schrijven? Ik heb nog geen product dus ik kan niks zinnigs zeggen over de kwaliteit. Dat jullie op de website adverteren 3 tot 5 werkdagen vind ik misleidend, had gewoon gezegd dat het 2 weken duurt dan had ik een andere keuze gemaakt.

gewoon prima

prima sloten voor een heel nette prijs en snel verstuurd.

Duidelijk bestelproces, snel geleverd.

Het bestelproces is erg makkelijk bij Slotenwereld.nl. Vooraf kun je al meerdere cilinders bestellen (bijv. bundel van 5) en per cilinder een aanpassing doen qua maatvoering, kleur of knoppen, waarbij de extra kosten per upgrade ook vermeld staan. Enkele dagen netjes een Track&Trace ontvangen en de sloten netjes ontvangen met een box per ordernummer. Sleutels, sleutelcertificaat en sloten netjes in de dozen geplaatst, alles getest en werkt goed. Prijs is niet de goedkoopste of duurste, fijne middelmaat, maar veel goede reviews, die de goedkoopste weer niet had.

top service

DPD was het pakket kwijt!!!, Gemeld en de zelfde dag een setje nieuwe sloten via post nl verzonden en een dag later al in huis

Ongelooflijk snelle service en top kwaliteit.

Snelle levering en prima product

Goed materiaal, snel geleverd. Netjes verpakt.

Levering zou langer duren, maar werd veel sneller geleverd. Goed te volgen met track and trace. Netjes verpakt geleverd. Wij hadden cilinders besteld van Dom. Goed materiaal.

Gebeld, geen eeuwig wachten en waanzinnig keuzemenu met “kies 1 om en kies 2 om en kies 3 om … om u beter van service te zijn….” Vragen werden vlot en vakkundig beantwoord en nieuwe cylinder die op oude sleutels werkt was na een of twee dagen al binnen.

Zeer behulpzaam, veel kennis en snel geleverd

Zie titel

perfect!

Vlotte levering, alleen jammer dat het sleutelnummer niet op de sleutel gegraveerd is

Snel en accuraat en betaalbaar

Afspraken worden nagekomen en bij ontbrekende gegeven wordt er contact opgenomen

Very professional

I highly recommend Slotenwereld services. The way they handled my questions and product related issues was quite satisfactory as a first time customer.

Goed geholpen in advies per email. Snelle leveringen!

Goed advies per email gehad. Vervolgens zijn de sloten snel geleverd. En allemaal gelijksluitend inclusief oplegslot

Goed en snelle levering

Top service!!!

The product came on time and was as expected

Very nice and satisfactory.

Cilinders laten bijmaken

Extra cilinders in bijzondere maat goed geleverd. Werkt perfect

Binnen 1 dag geleverd, goede service

Super snelle service

Besteld , en snel geleverd tegen juiste prijs

Topbedrijf. Enorm assortiment. Snel.

Slotenwereld heb ik ervaren als een topbedrijf. Hun assortiment is super uitgebreid, zodat ook eigenaren van historische panden het juite hang- en sluitwerk vinden. Kwaliteit van het aanbod is erg goed en ze zijn erg snel. Kortom: het is mijn vaste adresje geworden voor dit werk.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs