Mooie producten, mooie prijs

Mooie producten, mooie prijs, snelle levering

Goed geregeld, makkelijk

Makkelijke en duidelijke site. Alles netjes binnen zoals besteld na 2 dagen. Alle sloten paste perfect. Schappelijke prijzen. Had wel verwacht dat er 1 sleutel zou zijn voor alle 4 de sloten maar dat zijn er 2. Nu hebben we 1 sleutel voor de schuurdeuren en 1 sleutel voor de huisdeuren. Is mee te leven dus laat het zo. Maar wel vreemd.

Snelle levering, prima kwaliteit.

Snelle levering na online bestelling. Overzichtelijke website. Markt conforme prijzen en prima kwaliteit.

Correcte meedenkende medewerkers

Snelle professionele service

Volgende dag binnen. alles correct .redelijke prijs

Super snel.

Supersnel geleverd

Supersnel geleverd

Alles snel en in prima staat geleverd.

ok

Mooi materiaal

Goed materiaal snelle levering zeer tevreden

Goede prijs, ruime keuze en goede service

Enorm veel keuze tegen een goede prijs. Snel geleverd en ze denken met je mee. Aanrader.

Gewoon goede service!!

Goede communicatie mogelijk!

Super geweldige service!

Duidelijke website, alles is heel goed en duidelijk omschreven, klantenservice is geweldig en deskundig. Na het plaatsen van een bestelling is deze ook echt de volgende dag in huis! De bestelling wordt zelfs savonds nog netjes afgeleverd. Echt een top service van slotenwereld.nl

Snelle en betrouwbare levering

Via een aantrekkelijke aanbieding op de site een bestelling geplaatst. 2 dagen later was het al geleverd.

Duidelijke website en snelle levering

De site van slotenwereld is duidelijk en overzichtelijk. Het is op een simpele wijze mogelijk om gelijksluitende cilinders te bestellen in verschillende maten. Bij vragen hunnerzijds werd ook direct contact met mij opgenomen, waardoor misverstanden voorkomen werden. Geen spijt dat mijn keuze op slotenwereld is gevallen.

Geen prijsstunter, goede spullen.

Op zoek naar een "overvalslot". Hier een loeisterk exemplaar van Abus gevonden. Even slikken van de prijs, maar nu hij gemonteerd is dik tevreden!

Goeie telefonische communicatie

Aardige mensen in dit bedrijf ! Guduldig deskundig en. Niet opdringerig!

Op basis van een sleutelnummer een cilinder laten bijmaken. De cilinder was sneller binnen dan verwacht. Altijd spannend of de sleutel goed met de cilinder werkt. Dit was geen enkel probleem. Ik ben dik tevreden.

Goede sloten en snelle service

Goede sloten en snelle service

Alles correct geleverd zoals gevraagd

Slotenwereld gaf met de meeste opties met betrekking tot het type knop dat ik op mijn DOM veiligheidscilinder wou. Ik kon gemakkelijk gelijksluitende sets bestellen en alles werd snel en correct afgeleverd. Top!

Zeer positief

Het is belangrijk als je een sleutel bestelt dat dit goed begeleid wordt! Dat is in 1 woord perfect

Goed telefonisch advies gekregen en alles naar wens geleverd! Prima!

Goede klantenservice

Alles correct afgeleverd.