Snelle reactie en snelle service!

Met veel plezier besteld bij deze winkel. Denk dat ze een kleine verbetering kunnen doorvoeren in hun communicatie. Ze leveren namelijk 'gewoon' de volgende dag. Door een kleine wijziging: "Jouw order '-' is ingepakt en wordt verzonden door Red je Pakketje. Je kunt je zending volgen door te klikken op bovenstaande button." te veranderen naar "Jouw order "-" is ingepakt en wordt *vandaag bezorgd* door Red je Pakketje. Je kunt je zending volgen door te klikken op bovenstaande button." Dan zijn de verwachtingen ook in de mail hetzelfde als dat er op de website staat.

Snel en service gericht.

Een foutje werd supersnel hersteld, waardoor mijn ervaring zeer positief is.

Goede service. Ik had wat vragen over cilindersloten en een slot voor op de tuindeur. Goed geholpen aan de telefoon en snelle levering.

Prima binnen 24 uur in huis

S'avonds besteld volgende dag in huis. Via de sleutel pas besteld miste nog 1 cilinder alle sleutels passen ook de oude sleutels.

Snelle en juiste levering. Nadat de bestelling was geplaatst werd deze de volgende dag bezorgd

Goed product op tijd geleverd

Duidelijk website, scherp geprijsd, snel ontvangen.

Supersnelle levering en goede kwaliteit sleutels!

Gewoon goed

toe the point!

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Wanneer je cilinders van AXA besteld moet je rekening houden met twee dagen extra leveringstijd.

Geleverd zoals beloofd

Snelle levering, mooie prijs

Mooie prijs, snel geleverd.

Super snelle levering

Duidelijke website en correcte super snelle levering

Goede sloten voor lage prijs

Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Ook voor afwijkende maten. Prijs zeer gunstig en netjes verzonden.

prima geregeld

prima geregeld

Supersnelle levering

Snel geleverd, voordelig geprijst.

correcte en snelle levering

Door door mij bestelde cilindersloten zijn binnen 24 geleverd

Voldeed aan hetgeen besteld.

Voldeed aan hetgeen besteld, echter de verzending via Post NL liep niet goed. Tot 2x maal nieuwe afspraak gemaakt.

Goede kwaliteit en supersnelle levering

Had dringend een nieuw cilinderslot nodig voor mijn achterdeur. Gevonden bij Slotenwereld.nl. Duidelijke website waardoor het gewenste artikel snel gevonden was. Vandaag besteld, morgen in huis is absoluut van toepassing. Levering is sneller als zelf naar de winkel gaan (van wijze van spreken). Toppie, kan niet beter.

Snel en makkelijk te bestellen

Waarom geen 10, omdat de prijs per sleutel stevig is

A-merk producten voor een mooie prijs

Snel geleverd een set cilindersloten (alles op voorraad).

Goed assortiment met scherpe prijzen

Makkelijke website met voldoende keuze opties. Vlotte levering en aangesloten bij de Fietskoeriers!

Goed en duidelijk communicatie

Goed ervaring.

Snelle levering! Goede website!

Heel gemakkelijk de maat van de cilinders invoeren en topkwaliteit producten snel in huis!

Goede overzichtelijke site met duidelijke stappen.

Zeer duidelijke site waar je gemakkelijk de juiste cilinders kan vinden. Snel verstuurd en ontvangen.

Ik heb nog niets gekregen !

n.v.t

Berkelse Poort 27 A