Service uitstekend

Goede ervaring, aardige klantenservice

Uitgebreid assortiment, ik koos voor Slotenwereld omdat ze meer keuze hadden dan de concurrent. Een paar keer met de klantenservice contact gehad en dat verliep uitstekend. Aanrader

top

Goede en snelle service ook telefonisch

€200 betaald 10 dagen terug....niks meer vernomen

€200 betaald 10 dagen terug....niks meer vernomen.....geen verzend gegevens, voorgang bestelling.....benieuwd of ik nog iets ga ontvangen......

prima service, ik werd ook netjes te woord gestaan op mijn vraag wanneer de cilinder geleverd zou worden. De levertijd was langer omdat het product uit Duitsland moest komen.

bestelling was 100% in orde en snel geleverd

Prima prijs

Alles gladjes verlopen

Kwam binnen 5 dagen wegens, nietvoorradig. Goeie kwaliteit voor de prijs.

Levering was heel snel, en past precies.

's Middags online besteld, en de volgende dag al in huis. Netjes. De sloten passen precies goed. Fijn, nu de tuindeur en de voordeur met één sleutel.

Prima service; snelle levering

Als uitbreiding op ons sluitplan, moest ik een langere cilinder hebben. Deze was snel besteld en de volgende avond precies volgens afspraak geleverd. Prima is alles wat ik hier op te zeggen heb.

Top! Snel geleverd

Helemaal tevreden

Goede ervaring

Toch nog redelijk snel geleverd, jammer dat de verpakking stuk was. Goede service bij het telefoongesprek.

Bestelling geleverd zoals beloofd

Goede ervaring.

Goed.

Binnen 24 uur geleverd top

Snelle correcte levering, exact volgens afspraak.

De website is heel duidelijk. Bestelde cilinders zijn snel geleverd exact volgens afspraak.

Prima product

Snelle service, goed product voor een mooie prijs

Goeie product en niet te duur

Goede en snelle service

Het bestelde pakket is de volgende dag al afgevoerd, super netjes

Duidelijke website, snelle levering

Zie boven

Trage website maar goede service

Mijn order had leveringsproblemen door de fabrikant, netjes telefonisch op de hoogte gesteld en een dag later dan gepland alsnog de sloten ontvangen.

Prima geholpen!

Ik had een aantal vragen ,steeds snelle reactie en duidelijke antwoorden. Produkt gekocht en snel geleverd.

Zeer snelle en correcte levering

Goede overzichtelijke site om keuze te maken. Product wordt de dag erna al geleverd. Het track en trace traject is erg goed.

Goede en snelle service voor een goede prijs

Ik had 3 cilinders besteld, waarvan één niet goed functioneerde. Zonder problemen werd er kosteloos een nieuwe cilinder opgestuurd. Super geregeld!

Helaas duurde het langer als nodig doordat de eerste offerte naar een verkeerd email adres ging. Daarna direct een prijsopgave gekregen en het product kunnen bestellen.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs