Alles naar wens

Goed, vlot en klant klantvriendelijk

Helemaal goed!

Fijne & duidelijke website.

Goede snelle service voor een scherpe prijs

Goede site met sneller service, als er vragen zijn worden die per e-mail of telefoon snel en vakkundig beantwoord. Kortom, ervaring zoals je die wil hebben.

Super service

Echt superservice, 1 van mijn bestelde artikel bleek niet op voorraad te zijn, ze bellen je netjes op en kijken gelijk mee om evt met een (beter) alternatief te komen die wel op voorraad is.. echt een super ervaring

Perfect geleverd

Wrsch door de corona 1 dag later geleverd dan geplant, maar slot en sleutels waren perfect. Alles netjes verpakt. Dus wat mij betreft een aanrader !

prima geregeld

de service was telefonisch goed.

Zeer goed geholpen bij vragen. Snelle reactie. Levering top geregeld met vervoerder. Prijs / kwaliteit uitstekend.

Heel goed ,geheel volgens de afspraak.

Prima geholpen en snel geleverd

erg snel in huis gevraagde opties allemaal goed 3 dagen later kwam de bestelling zelfs nog een keer deze wordt geretourneerd

Super service

Reageert snel op mail. Ik heb een verkeerde cilinder besteld maar kon het zonder problemen omruilen. Tevreden klant!

Super service!

Simpelweg geweldige service!

Goede en snelle levering

Gewoon goed

Uitstekende ervaring met deze firma

Na het plaatsen van mijn bestelling bleek dat zij de sleutels voor dat specifieke Abus slot niet konden bijmaken door een exclusiviteit van een andere firma. Zij hebben me direct telefonisch verwittigd en kort nadien hebben zij ook het geld teruggestort. Daarom beveel ik Slotenwereld zeker aan voor een perfecte service.

Zeer klantvriendelijk en snelle levering

Sleutels en cilinders nabesteld, inmiddels al diverse keren. Zowel via de chat als telefonisch word je zeer vriendelijk en goed geholpen. Prima, ga zo door!

telefonisch goed geholpen, bestelling binnen 24 uur in huis. Nadien nog extra cilinder besteld en ook binnen 24 uur weer in huis. Vriendelijk, behulpzaam en snel.

Bestellen, retourneren gewoonweg uitstekend!!!

Goede ervaring

Snelle en goede levering!

Ik bestelde 's avonds. Binnen twee dagen had ik alles in huis. Top spul! Volgende keer voor sloten en benodigdheden zeker weer hier bestellen. Ook prijzen zijn in orde.

Uitstekende service

Sloten die ik besteld had, waren onverwacht niet op voorraad maar werd perfect afgehandeld (e-mail en een telefoontje + optie om bestelling te veranderen). Customer service zoals het hoort!

Goed geregeld

Iseo cilinder met code bijbesteld om in de poort van de achtertuin te monteren. Werkt perfect! Goed geregeld.

Slotenwereld is een heel goed bedrijf,ook de na service is super

Ik had waarschijnlijk een fout gemaakt bij de bestelling ,dit is probleemloos op gelost .

Goede service en snelle levering

Ik had 2 cilindersloten besteld en daarbij 1 extra sleutel bij besteld. Bij de levering ontbrak deze extra sleutel. Mailtje gestuurd en de volgende dag werd de sleutel na geleverd

Prima geregeld alleen levertijd was onduidelijk

Goeie website, makkelijk besteld en goed afgeleverd. Het was alleen niet duidelijk wanneer er daadwerkelijk geleverd zou worden

Snelle en goede service

Prima ervaring

Goede prijs en snelle levering, uitstekend

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs