Levering zeer goed

Supergemakkelijk en snel geleverd. Bestelling voldoet precies aan mijn wensen.

Snelle levering ook voor nabestelde cylinders

Goed en snel geleverd erg goede prijsstelling

Netjes geholpen, had zelf een verkeerde maat doorgegeven dit werd na mail contact prima opgelost.

Topbedrijf!

Van zoeken op de site tot en met ontvangst van de producten verliep 100% volgens verwachting en naar wens!

Vriendelijk en zeer competent

De mensen van slotenwereld proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen,zijn altijd vriendelijk en geven het juiste advies

Snel geleverd, compleet goed samen te stellen!

Voor een ouder huis 7 matchende cilinders gekocht, mix tussen skg 3 en skg2 en diverse formaten was makkelijk te maken! Snel geleverd, informatie goed op orde via de mail, achteraf betalen was mogelijk dat vind ik bij een eerste bestelling altijd fijn. Zeker een aanrader!!

Top! Supersnelle levering

Zoals de website vermeld bij producten op voorraad; voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis! Super

top

top

Goede en snelle service

Bezorging per brievenbus ging uitstekend. Ik werd hierdoor goed op de hoogte gehouden. De sleutel is perfect.

Nette service

Makkelijk zelf bestellen, fijne uitleg over het opmeten vd cilinder. Helaas wel na 3wk zelf moeten mailen hoe het zat met de levering en n.a.v. mijn mail werd ik gebeld dat de cilinders voorlopig nog niet geleverd konden worden. Maar ik werd wel geholpen bij vervangend product, nette service uiteindelijk.

heel goed

fijn persoonlijk contact en aandacht. goed advies en bestelling prima uitgevoerd. ook de nabestelling. met vriendelijke groeten en hartelijk dank Dirk Sas

Snel en eenvoudig bestellen

Al meerdere keren besteld en iedere keer perfect!!

Prima bedrijf

Goed bedrijf, had wat vragen over mijn bestelling. Even gebeld en werd keurig geholpen.

Goede service en snel reactie

Wij hadden 2 cilindersbesteld. Maar iets niet juist ingevuld. We kregen meteen reactie zodat we het goed konden corrigeren.

Goede ervaring

2 x contact gehad met slotenwereld en prima geholpen

bestelling duurde wat langer omdat het een maatwerk cilinderslot betrof. Bij navraag goed geholpen door de klantenservice.

Snel en netjes geleverd tegen een scherpe prijs

Nette snelle service

Keurig, netjes, snel

goede en snelle service

bedrijf waar je van op aan kunt

Zeer goed snel en prima verpakt. Makkelijke website

Zeer aangenaam

Prima bedrijf

Vragen worden snel beantwoord en er wordt meegedacht. Snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding.

Bestellen leveren Klaar

Zeer gemakkelijk te bestellen

Prettig contact, goede service

Prima....alles zoals afgesproken/beloofd!

Aparaat werkt prima en snel geleverd.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs