De service en snelheid is top

Zeer tevreden over bestelling, levering en product.

Vlotte levering en product helemaal naar wens.

Netjes bezorgd

Het duurde vanwege de kerstvakantie iets langer, maar de sloten werden netjes bezorgd en ik heb ze meteen geplaatst.

Vriendelijk, snel. Prima service

Mogelijkheid om sleutels bij te bestellen

Kwaliteit prijs en de service top

Het leveren duurde even door een leverings probleem van de fabrikant maar super opgelost door slotenwereld

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering prima kwaliteit

Alles is soepel verlopen en sloten werden snel geleverd. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Fantastische service

Foutje gemaakt bij aanvraag, zeer coulant opgelost!! Topservice

Uitstekende service!

Tijdens het plaatsen van een bestelling via de webshop liep de bestelling vast. Echter direct adequate hulp op 1e kerstdag via de mail. Klasse!

Product is goed maar communicatie en levertijd kan beter.

Had 1 januari een knopcylinder besteld en kreeg hem (na tussentijds bellen) pas 14 januari binnen. Bezorgdienst was niet de oorzaak.

Gewoon goed

Snel geleverd volgens aangeboden

Communiceren, service en nadenken: uitstekend

Mijn aanvankelijke bestelling was niet (snel) leverbaar. Voor wat betreft communicatie hierover: super. Een alternatief werd uitvoerig besproken en uitgelegd. Switchen van bestelling probleemloos en het prijsverschil is binnen no-time teruggeboekt. Prima afhandeling en levering.

Prima afhandeling

Bestelling was makkelijk te plaatsen en klopte exact.

Goede site waar je eenvoudig je bestelling kunt samenstellen.

Positieve ervaring, makkelijk verschillende producten bestellen en snelle levering.

Snelle levering iets waar we super blij mee zijn.

Vlotte afhandeling

Na de bestelling verliep alles vrij vlot en snel geleverd.

klantvriendelijk en telefonische zeer goed geholpen pakket volgende dag in huis

Vrijdagavond besteld maandagavond geleverd voldeed volledig aan mijn verwachting

Uitstekend!!!

Uitstekende service,vriendelijk,geduldig personeel denken mee,en geven goed advies

goede kwaliteit mooie prijs

goede service

Snelle levering!

precies zoals overeengekomen

Prima geleverd, ook de specifieke bestelling van een maatwerk slot

Ik moet het nog maar afwachten. Levering en kwaliteit niet goed. Nu is het de beurt aan de service

Bestelling en levering ging soepel en heel erg snell. Helaas werden de producten niet volgens bestelling compleet geleverd. Cilinder werkte helaas ook nog niet eens. Customer service erg vriendelijk. Alle problemen werden super snel opgelost. Alles functioneert nu na tevredenheid. Top!

Snel en goed geregeld

Ik bestelde een cilinderslot na van een set die ik al eerder in mijn bezit had. Hij werd keurig binnen een dag bezorgd.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs