Duidelijk en snel

Prima website met voldoende info om een goede keuze te maken wat betreft een slot.

Geen feedback nalv een mail

Ik heb aangegeven per mail dat verkeerd artikel is geleverd en gevraagd naar de procedure. Geen enkel antwoord gekregen tot op heden.

Goed geholpen en prima service

Ik had in principe de verkeerde cilinders besteld maar dat werd de volgende dag gelijk gecorrigeerd door een medewerker die mij heeft opgebeld. Dus een tevreden klant.

Makkelijke website, veel keus en een snelle levering.

goede website en snelle levering

de website geeft voldoende informatie om een juiste keuze te maken voor de cylinders.

Prijs, kwaliteit en verzending zijn goed

Al kwam het een dag later dan gepland, ben ik ronduit goed tevreden.

Keurig op tijd, precies wat ik besteld had, duidelijke website!

Correcte en stipte levering.

Gemakkelijk te bestellen,tabel met de juiste opmetingen en prijsofferte.Levering was voorzien binnen 5 en 10 werkdagen,dag 7 hebben we de volledige levering ontvangen.

Prima prijzen, goede technische ondersteuning en snelle levering

Prima prijzen, goede technische ondersteuning en snelle levering

Uitstekend, snelle levering

Communicatie kan beter

Ik vind de site en het bestelproces zeer mooi werken. Jammer dat de communicatie na het plaatsen van de order achter blijft. Zelf contact opmeten nemen over de status! De bestelling is verder prima verlopen en ik zal zeker een goed woordje doen of een aanbeveling geven als men me dat vraagt!

sndel, goede kwaliteit en miet duur

Overzichtelijke website en als iets niet helemaal duidelijk is kun je makkelijk en goed telefonische toelichting krijgen. Sloten werken prima en ook de knoppen.

Prima, niet op aan te merken

Bestelling snel en correct geleverd; goede communicatie

Goede prijs, snelle service, aanrader!

Enige opmerking: ik had aangegeven voorkeur te hebben voor een brievenbuspakje. Had ook makkelijk gekund, maar het werd een doosje waardoor de bezorger weer afhankelijk is van de aanwezigheid.

Goede prijs en zeer snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede beveiliging

Prima deurbelspion

Het product zag er goed uit.

Voor een volgende bestelling ga ik weer naar jullie.

Super snel en perfect geleverd en niet duur

Super snel en perfect geleverd

Goede snelle service

Savonds besteld ,volgende dag in huis en zeer goed te volgen hoe laat de bezorger komt. We hadden een fout in onze bestelling en daarover gemaild ,volgende ochtend werden we gebeld zodat onze bestelling goed bij hun weg zou gaan. Top service.

Gewoon top!

Slotenwereld heeft een duidelijke website waar mee je snel het juiste slot kunt kopen. Het bestellen van extra sleutels is ook eenvoudig. Tot slot (haha) ook nog eens een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zeker een aanrader!

Meer communicatie zou prettig zijn

Had gedacht snel mijn bestelling te krijgen maar dit bleek langer te duren dan gedacht. Hoorde niets en dacht misschien dat ik het nooit zou krijgen.

Snelle levering waardeloze klanten”service”

Bestellingen worden snel geleverd. Klantenservice doen ze verder niet aan aangezien ze niet reageren.

Goede levering

Snel en goed

Beste prijs en snelle levering

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs