Goed advies en prima service

Goed advies en prima service

Op zich redelijke prijs 45,00

5 serie sloten gekocht 45,00 per stuk, alleen als je dan 2 de zelfde na wilt bestellen kost dat 125,00 dat vindt ik aan de dure kant. Dus dat is jammer.

Snelle levering en goede zorg

Mijn bestelling werd erg snel geleverd en er werd nog gebeld om het juiste adres vast te stellen (niet ingevuld door eigen fout). Nette afhandeling!

Super snelle en correcte levering!

Duidelijke uitleg op de site en een zeer snelle levering, ook voor aangepaste artikelen!

goed ervaren, volgende keer weer hier bestellen

9 gelijksluitende cilinders besteld, ook 2 stuks in een andere kleur, ondanks corona en de feestdagen ertussen, alles binnen 3 weken keurig geleverd...top!

Snelle levering en scherpe prijs

Goede keus in een ruim assortiment, zeer snelle levering tegen een scherpe prijs.

geweldig snel

snel en duidelijk.

Komen afspraken na, prima advies

prettig en meedenkend

nette snelle afhandeling, ook bij feedback

Snelle levering, keurig verzorgd

Niets dan lof; snelle levering en keurig verzorgd. Zeer aan te bevelen!

Goede uitleg op de site voor het vervangen van cilindersloten

Goede snelle service

Meerdere sloten van verschillende afmetingen besteld welke met 1 sleutel bediend kunnen worden, werden snel geleverd ondanks dat het rond de feestdagen besteld is.

Had mijn bestelling supersnel thuis.

Bestelling werd snel geleverd.

Top kwaliteit van een professionele leverancier!

Goede en duidelijke website met passende prijzen. Snelle levering en klantvriendelijk bij aanvullende vragen.

Duidelijke website en vlotte afhandeling van de order

Ik ben vlot en goed geholpen. De website is duidelijk. De nieuwe slotcilinder werd snel geleverd en tegen een nette prijs. Optie om meer sleutels bij te leveren is handig.

Super snelle levering.als er een probleem is wordt dit snel opgelost

Ik had bij mijn bestelling een defecte cilinder Na telefonisch contact na 2 dagen een nieuwe cilinder in de bus

Heel snel bezorgd. Goede prijs.

Geen op op aanmerkingen. Heel snel bezorgd. Netjes verpakt.

De afgesproken levertijd en het op de hoogte houden van hoe het er voor staat.

Helemaal goed

Bij vragen goed bereikbaar en vriendelijke hulp.

Goed advies Zeer snelle levering

Snel en voordelig

Goed geholpen via de chat, prijzen zeer concurrerend en sneller geleverd dan verwacht. Dank, ga zo door!

Goede ervaring

Heldere website met goed producten overzicht en prijsinfo. Eenvoudige bestel- en betaalprocedure. Goede email feedback over orderstatus en levering middels track & trace. Zo'n beetje wat de meeste leveranciers hebben, maar wel zo ongeveer het maximum wat je mag verwachten van een online shop. Top dus!

Had verkeerde sleutels besteld. Was gelijk gebeld en volgende dag waren de sleutels al in huis.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs