Goed en snel

Overzichtelijke website, makkelijke bestelpagina, snelle levering. Ik bestelde 4 gelijke cilinders, kreeg er 3 in één doosje en 1 los waardoor ik wel 3x moest kijken of alles identiek was. En dat was 't. Mooi.

goede service

juiste product en snel geleverd

Goede site Snelle levering

Dienst en levering is Top, zo blijven verder werken.

super

alles correct en snel geregeld

Good customer service

Apart from the good prices and choices, I am very pleased by the quick reaction to my complaint about the late delivery which was not the seller's but the delivery company‘s delay.

uitstekend snelle service

past perfect

Prima ervaring

Extra sleutels besteld voor 2 sloten, snel en goed geleverd. Helemaal top en dat in deze drukke tijd.

Na zelf een foutje te hebben gemaakt in de bestelling hebben zij dat vakkundig en snel opgelost.

Uitmuntend

Gratis Levering binnen 24 uur

Duidelijke site, correct geleverd

Duidelijke site, goede prijs. Kennis van zaken.

Geweldig...

Correcte levering en zeer goede prijs kwaliteit-verhouding. Top 3-sterrenslot met sleutelcertificaat, eenvoudig te monteren en boor-, kerntrek en breekbeveiliging. Aanrader voor iedereen!

Snelle levering, goede communicatie

Na plaatsing vd order verliep het proces soepel. Volgende dag had ik het produkt in huis.

Levering binnen 24 uur!

Makkelijke bestelmethode via nummer op de sleutel. ‘S middags besteld, de volgende morgen per post bezorgd!

Zeer tevreden.

Wat een service! Order kon nog aangepast worden. Iets wat bij de meeste webshops niet kan.

Gewoon goed zoals het moet!

Eerste keer en meteen goed en zeer uitgebreide keuze!

Makkelijk

Perfect en goede sloten

Goede kwaliteit sloten

Afspraak goed nagekomen

Anders dan verwacht kreeg ik niet de consumenten verpakking van een set nemef sloten maar zoals het in bulk met zakelijke accounts gaat. Op zich maakt dat verder niet uit, was gewoon onverwacht.

Duidelijke site

Positief

Prima service!

De bestelling voldeed aan de verwachtingen: accuraat en klantgerichte afhandeling!

Goed en prima klantenservice

4 gelijksluitende cilinders van nemef besteld verschillende maten. Waarvan 1 met draaiknop alles meteen de volgende dag al in huis. Alleen draaiknop ontbrak, 1 belletje en mailtje en meteen nageleverd! Overall prima winkel, uitstekende klantenservice

Geleverd wat ik besteld had.

Bestellen ging makkelijk. Prijzen zijn goed. Telefoonbeantwoording goed en vriendelijk. Verpakking papier, geen plastic! Wat ik elke webshop zou aanraden: laat mij zelf aangeven of ik haast heb, meestal niet.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs