Tijd van de levering onduidelijk

Ik ben zeer tevreden over de producten die geleverd zijn. Alleen was er wel veel onduidelijkheid over de levertijd.

Groot aanbod, snelle service!

Nieuwe cylindersloten gevonden, besteld en en volgende dag al in huis. Top service.

Snelle levering en goede communicatie

Nadat mijn bestelling aanvankelijk niet goed verliep door een fout in de webshop ben ik de volgende dag snel geholpen met het opnieuw plaatsen van de bestelling (en vergoed krijgen van de aanvankelijke betaling). Vervolgens gelijksluitende set cilinders zoals beloofd binnen 5 werkdagen geleverd, toppie!

goede voorlichting en correct geleverd

Duidelijke website met goede uitleg en voorbeelden. Aflevering en bericht van afleveren correct, alleen werd naderhand gevraagd een fooi over te maken voor de besteller, wij hebben het wel gedaan, maar wij vonden dat toch een beetje vreemd

Goede site. Snel geleverd.

Slot bijbesteld. Snel en netjes geleverd.

Goede productpresentatie met tekening/maten en snelle levering

Reeds tweede bestelling voordeurslot. Alle vragen over hoe en wat vervangen bestaand oplegslot worden met de beschrijving en de tekeningen beantwoord. Zo heb je geen twijfels of het wel gaat passen.

langzame klachtenafhandeling

Ik ben inmiddels door 3 Nemef NF4 cilinders heen in 5 maanden tijd. De slijtage aan de buitenkant is extreem. Slotenwereld.nl is afhankelijk van Nemef in deze maar de communicatie zou beter kunnen. Inmiddels heeft Slotenwereld een Nemef NF3+ verstuurd welke perfect werkt.

Prima, snel en goedkoop.

Snel, goedkoop en goed spul!

Snelle en correcte levering van de spullen die ik had besteld!

Mooie winkel zeer slechte koerier

Mooie winkel met goede spullen. Makkelijk in gebruik. Jammer dat de bestelde cylinders wat lang op hun productie lieten wachten, maar dat was ingecalculeerd. Verschrikkelijk dat er gekozen is im de cylinders met by far de slechtste koerier, DPD, in de EU te versturen. 02-12 heeft DPD het pakket in ontvangst genomen en tot heden 7-12 17:30 zijn ze niet verder gekomen dan hun depot. Dat was op 5-12 om 04:54. Zolang Slotenwereld met deze koerier blijft werken zeker NIET aan te bevelen. En dat is alleen vanwege de keuze voor deze koerier.

Eerder geleverd dan op basis van website verwacht en conform bestelling

Het kan dus nog steeds: “gewoon” snel en zonder problemen afgeleverd krijgen wat je besteld hebt! Jullie zijn een blije klant rijker.

Jullie collega Erik is vriendelijk en behulpzaam, mee denkend

Met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Heel klantgericht en vriendelijk

Mijn bestelling werd erg snel geleverd. Helaas een klein beetje beschadigd. Na 1 telefoontje en een e-mail met foto bewijs werd er de volgende dag een nieuw, onbeschadigd, product geleverd.

Verschillende deur cilinders besteld en binnen 1 werkdag bezorgd. Top, en dat in de sinterklaas drukte.

Duidelijk, prima service

Snel geleverd binnen aangegeven levertijd, klantenservice goed bereikbaar en ter zake kundig. Prima ervaring!

Goed geholpen.

Snel verzonden. Was in 1 dag in huis. Een slot ging kapot maar er werd een nieuwe toegestuurd.

Verkeerde levering

Te weinig cilinders geleverd, herstellevering komt niet ondanks verzoek traag op gang. Na contact is dit zeker verbeterd en is de bewaking van de nalevering verbeterd en de bestelling compleet gemaakt.

Excellent

Excellentelevering

Dik in orde

Precies wat je besteld en snel geleverd.

snel geleverd

snel geleverde top producten.

Topservice!

Ales was goed.

Gewoon goed.

Goed advies en snelle levering

Goed advies gekregen voor sloten en deurbeslag. snelle levering

goede kwaliteit voor schappelijke prijs

Snelle service. Wat besteld wordt is duidelijk omschreven en voldoet ook aan de verwachtingen.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs