Snel en goed.

'S avonds besteld de volgende dag al in huis. Dit terwijl ik verschillende maten sloten met dezelfde sleutel besteld had. Perfect. Zeer duidelijk site en makkelijk te bestellen

Heel tevreden

Vlotte en correcte service om slot te bestellen. Hier ga ik nog kopen...

Prima levering voor een scherpe prijs

De levertijd van de cylinder was wat langer, maar dat is logisch omdat het een certificaat cylinder betrof op nummer. Het zou wel beter zijn om dit te laten weten via mail b.v. Nu had ik geen idee wanneer de bestelling zou komen. Het duurde meer dan een week.

Prima bestelling

Alles netjes en snel geleverd

Goed en vlot geleverd.

Zie boven.

Snelle levering van top product

De levering gebeurde precies zoals aangegeven en de bestelde aangepaste cilinders waren netjes apart verpakt.

In een woord: perfect!

Snel en goed

Groot aanbod, concurrerende prijzen en snelle levering. Top!

Keurig slot

Mooi slot, alleen de levering duurde langer dan vermeld op de website. Namelijk 2 weken ipv 1 week. Ik had graag een terugkoppeling gehad vanuit jullie ipv van dat ik moest gaan bellen waar de spullen bleven. Werd wel weer netjes geholpen aan de telefoon.

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Correcte en snelle levering

De vier verschillende cilinders zijn zeer gemakkelijk besteld via internet. En de levering was correct, snel en juist.

snelle service

Goede service en snelle levering van goed materiaal.

Zeer goede communicatie en zeer snelle levering

Perfecte levering en snel

Eigentlich zügige Lieferung aber ...

Leider hat mein Paketdienst es wieder zurückgeschickt. Ich weiss nun nicht wo mein Paket ist Würde mich über eine Info freuen

bestelling 5 dagen later geleverd als afgesproken.

het bestelde product had een levertijd van 3 dagen, dat werden er 8.

Echt een super bedrijf met top service. Kan het iedereen aanbevelen hier te bestellen! Ga zo door

Top bedrijf met top service

Goede prijzen, fijne site, makkelijk bestellen, goede communicatie en top service ook bij een meetfoutje van de klant...

Topservice !

Pakketje met sleutels die ik dringend nodig had is door fout van de koerier te lang onderweg. Na contact met Slotenwereld hebben ze voorgesteld om de sleutels opnieuw te sturen en de volgende dag had ik ze al in huis. Zeer tevreden met deze oplossing. Bedankt voor deze super service.

Duidelijk website met goede prijzen.

Ben ook telefonisch vakkundig geholpen. Nette en vakkundige medewerkers. Goede website.

Goed, niets veranderen.

- Duidelijke site. - Netjes geprijsd. - Snelle levering. Wat wenst een klant nog meer?

Goede klantenservice

Snelle handeling in het wijzigen van bestelling. Staat klaar voor de wens van de klant. Top!

Snel, voordelig en goede service

Gelijksluitende cilinderset van Dom gekocht. Paste goed en netjes verpakt. Zeer snelle levering. Ook de nalevering van een cilinder verliep soepel. Even contact gehad over de levertijd, netjes te woord gestaan en de afspraken zijn nagekomen. Al regelmatig iets besteld en zal dit ook vaker blijven doen. Echte aanrader!!

Te laat geleverd

Omdat we met spoed nieuwe cilinders nodig hadden gekozen voor slotenwereld, maar er was niet duidelijk (genoeg) vermeld dat de voor 23.59 besteld de volgende dag bezorgd niet geldt voor een post.nl punt (wat ik overigens zeer merkwaardig vind). Bij mailen kreeg ik een kort antwoord en geen excuus of begrip. Dat was geen fijne ervaring.

Geheel naar wens, gewoon goed.

sleutels passen perfect

Sloten werken prima

Snel geleverd. Sloten werken prima. De tijd zal uitwijzen hoe de kwaliteit is door de jaren heen maar het ziet er goed uit.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs