Latere geleverd dan verwacht

Nette goede site. Makkelijk te bestellen. Helaas 2 weken moeten wachten op de sloten. Waarschijnlijk door de afwijkende maat. Grappig detail: Smorgen geleverd smiddags mail dat ze onderweg zijn. Savonds een mail dat de bezorger er over een uur is.(de sloten waren al gemonteerd) .

Scherpe prijs en goede service!!

Topservice voor een mooie prijs

Zeer gemakkelijk om de juiste cilinder te bestellen. Snelle levering ook met de afwijkende maten.

Goede snelle service

Setje sleutels online besteld en deze zeer snel binnen gekregen. Prima geregeld.

Snelle levering!

Goede uitleg voor cilinders te bestellen. Na bestelling toch snel wat extra sleutels kunnen bestellen. Zwarte cilinders , ben wel benieuwd of de zwarte lak er op blijft zitten bij intensief gebruik.

Telefonisch netjes te woord gestaan. Bestelling geplaatst en keurig en tijd ontvangen.

Iets langer moeten wachten op bestelling

Bestellen bij slotenwereld gaat met gemak en tegen een goede prijs. Helaas was de levertijd langer dan vooraf gemeld. Kan natuurlijk gebeuren, maar een bericht met daarin dat het iets langer kan duren voordat ik mijn bestelling zou krijgen had ik wel graag gehad. Kleine moeite lijkt mij. Voor de rest is het allemaal prima.

Probleem met bezorging maar goed product en prijs

Mijn bestelling is helaas door DPD niet bezorgd. Ik heb hierover herhaaldelijk contact gehad met Slotenwereld. Blij dat zij het wel opgelost hebben door een nieuwe bezorging te laten plaatsvinden. Ik zal voortaan wel opletten welke vervoerder gebruikt wordt.

Snelle levering, goede service

Snel geleverd, vriendelijk geholpen. Een verkeerd bestelde cilinder werd zonder problemen omgebouwd.

Snel, Precies en vriendelijk

Ze doen wat ze zeggen en informeren uitstekend

Gekregen wat ik besteld heb, het is zoals verwacht, werkt goed

Ook niet-standaard cilinders voordelig en vlot geleverd

Prima en snel contact via email, cilinders bijbestellen van een niet standaard merk voor een voordelige prijs.

Zeer snelle en complete levering

Zeer snelle en complete levering

Zeer snelle levering, netjes volgens afspraak. Volgende keer iets nodig heb. Bestel ik het weer bij jullie.

Top , Goede info en alles keurig op tijd.

Duidelijke site, ook nog even gebeld ivm extra info. Keurig geholpen.

Top bedrijf

'S morgens om zeven uur besteld. Dezelfde dag om half elf 's avonds in huis

Snel en correct

Correcte opvolging en stipte service!

Snel en goed.

Prima ervaring. Alles netjes en snel geleverd.

Super snel nieuwe veilige en goede sloten ontvangen

Ik heb 4 vier gelijksluitende cilinders SKG3 van merkt Iseo gekocht. Waren met 3 werkdagen geleverd. Super en tegen goede prijs.

Vlotte service tegen een correcte prijs

3 sloten op maat met gelijke sleutels besteld. Deze zijn vlot en correct geleverd

Beloften nakomen en probleem oplossen.

Heldere website, bestelprocedure en informatievoorziening. Bestelling snel en volgens afspraak geleverd. Probleem met 1 van de cilinders razendsnel en zonder gedoe opgelost door een nieuwe te sturen. Zo kan het dus ook. Op deze manier krijg ik weer wat vertrouwen in webwinkels.

"Gemak dient de mens"

Het na 30 jaar haperen van sloten bracht mij bij Slotenwereld.nl voor het vernieuwen van 5 gelijksluitende cilinders en 1 compleet oplegslot. Een geweldig groot assortiment A-merk producten; per item goed bereikbaar op de website. Daarnaast zeer aantrekkelijke prijzen. Een keuzevraag werd direct telefonisch opgelost. Tenslotte werd de bestelling snel en goed verpakt geleverd, met ondertussen een goede communicatie per e-mail.

Wij hadden per direct nieuwe sloten nodig. Sleutels mogelijk bij derden terecht gekomen. Via de site 2 dezelfde cilinders besteld met sleutels en ze werden keurig de volgende werkdag geleverd

Goeie service

goeie service en snelle levering .

Betrouwbaar, kennis van zaken en snelle levering

Voor de 2e keer cilinders besteld en weer een uitstekende ervaring. Twijfelde tussen een paar cilinders en na een belletje wist ik precies wat de voor- en nadelen waren van de verschillende producten. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs